Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Θα τους κλείσω στη φυλακή»

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης αναφέρθηκε με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες μετά την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας από τον Χρήστο Πουρή και προαναγγέλλει ότι θα κάνει χρήση κάθε ένδικου μέσου προκειμένου να δικαιωθεί. Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η ΠΑΕ Τρίκαλα...
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού ανέφερε στη δήλωσή του: «Με τον ισχυρισμό ότι δήθεν έγινε απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων, η ομώνυμη ομάδα δημιουργώντας περιβάλλον τύπου Αλ Κάιντα, κατάφερε τον σκοπό της, να πάρει τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι. Παράλληλα, υπέστην μία προσωπική ταλαιπωρία, αφού οδηγήθηκα στο Α.Τ. Τρικάλων χωρίς κανένα εις βάρος μου και εις βάρος της ομάδας στοιχείο, αφού η αρμόδια εισαγγελία Τρικάλων δεν διαπίστωσε παράβαση του σχετικού νόμου και διέταξε να γίνει προκαταρκτική εξέταση για το αν και πότε έγιναν τα καταγγελλόμενα.

»Είχα την εντύπωση ότι αυτοί οι μέθοδοι των δήθεν καταγγελιών πριν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, με σκοπό μόνο να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα, είχαν εκλείψει προ πολλού… Όταν διαπίστωσα ότι εφαρμόζονται με επιτυχία και σήμερα, προσέφυγα στη δικαιοσύνη και δεσμεύομαι ότι δε θα σταματήσω την προσπάθειά μου ώστε με κάθε νόμιμο μέσο να τους κλείσω στη φυλακή. Πέραν της ποινικής δικαιοσύνης ζητώ την άμεση παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης και την παραδειγματική τιμωρία των κατασκευαστών της σκευωρίας εις βάρος της ομάδας μου, αφού η δυσφήμιση του αθλήματος είναι προφανής».
Η ανακοίνωση των Τρικάλων
Ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία του Χρήστου Πουρή περί απόπειρας δωροδοκίας από την ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε η ΠΑΕ Τρίκαλα. «Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα μετά το θέμα που δημιουργήθηκε από την καταγγελία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Χρήστου Πουρή περί απόπειρας δωροδοκίας σε βάρος του την παραμονή του αγώνα με την ΠΑΕ Λεβαδειακός, καταδικάζει τέτοιου είδους γεγονότα όπου και αν συμβαίνουν. Πάγια θέση της ΠΑΕ Τρίκαλα είναι ότι πάντα οι αγώνες πρέπει να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και ότι δεν έχει με κανέναν διοικητικό παράγοντα, ποδοσφαιριστή και όποιον άλλο ασχολείται με το χώρο του ποδοσφαίρου, προσωπικές διαφορές. Το ζήτημα το οποίο έχει προκύψει έχει πάρει την δικαστική διερεύνηση με βάση την καταγγελία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan