Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Εισαι σέξι; Απόδειξη!


Τα τατουάζ ή τα κορίτσια που φορούν στολή; Οι πλούσιες καμπύλες ή οι προκλητικά ντυμένες γυναίκες; Οι άνδρες φαίνεται πως έχουν τα δικά τους στερεότυπα. Καιρός να τα ανατρέψουμε και να θέσουμε τους αληθινούς κανόνες του τι είναι σέξι σήμερα!

Τα τατουάζ της Αντζελίνα Τζολί, τα… ζουμερά χείλη της Εύα Μέντεζ, το προκλητικό στιλ της Κέιτ Μος ή τα μακριά, καλλίγραμμα πόδια της Γκουίνεθ Πάλτροου. Ναι, όλα αυτά είναι παραδείγματα γυναικών που αποδεικνύουν τι μπορεί να ελκύει έναν άνδρα. Ή μήπως πρόκειται για τις εξαιρέσεις; Ας μην ξεχνάμε πως όλες αυτές οι γυναίκες περιτριγυρίζονται από δεκάδες ειδικούς που τις συμβουλεύουν για την εμφάνισή τους και φροντίζουν ώστε οι φωτογραφίες τους που θα κυκλοφορήσουν ανά τον κόσμο να τις παρουσιάζουν αψεγάδιαστες.

Ομως τι γίνεται με όλες εμάς τις… κοινές θνητές; Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να σφυρίζουν όταν περνάμε από μπροστά τους και ποια σκέψη κάνει τους παλμούς της καρδιάς τους να ανεβαίνουν; Ηρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα…


Τα τατουάζ

Τι πιστεύουν εκείνοι:
Οσες διαθέτουν τατουάζ σίγουρα έχουν… άγριες διαθέσεις στο κρεβάτι. Εξάλλου διάλεξαν έναν αρκετά επίπονο τρόπο να διακοσμήσουν το κορμί τους, άρα θα τους αρέσουν τα «εξτρίμ σπορ»!
Τι συμβαίνει πραγματικά: Ενα τατουάζ μπορεί να συμβολίζει και κάτι διαφορετικό στη ζωή της γυναίκας, όπως για παράδειγμα τη γέννηση των παιδιών της. Από την άλλη, μια απόφαση που πήραν κάποιες γυναίκες στα νεανικά χρόνια τους δεν σημαίνει απαραίτητα πως συμβαδίζει με το σημερινό lifestyle τους.
Τι είναι πραγματικά σέξι: Φυσικά και ένα προσεγμένο τατουάζ στην πλάτη, στο χέρι ή στα πόδια μιας καλλίγραμμης γυναίκας είναι σέξι, άλλα μέχρις εκεί. Η καλλιτεχνική έκφραση μιας γυναίκας, αφού αυτό είναι ένα τατουάζ, δεν αποδεικνύει και τις σεξουαλικές προτιμήσεις της. Από την άλλη, το τατουάζ είναι μια καλή αφορμή για να της πιάσετε την κουβέντα…


Τα κορίτσια των καλών σχολείων

Τι πιστεύουν εκείνοι: Η φοίτηση στα αυστηρά σχολεία, οι κανόνες, η ποδιά και η δασκάλα με τις υπερβολικές απαιτήσεις έχουν περιορίσει αρκετά τα νεαρά κορίτσια που… ψάχνουν έναν τρόπο να ξεφύγουν και να σπάσουν τους κανόνες.
Τι συμβαίνει πραγματικά: Μα καλά, πόσες ταινίες με τη σήμανση «Αυστηρώς ακατάλληλον» έχουν δει στη ζωή τους. Το ότι οι γονείς είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν στην κόρη τους τη δυνατότητα να φοιτήσει σε ένα ιδιωτικό σχολείο, δεν σημαίνει πως εκείνη θα καταντήσει πρωταγωνίστρια σε DVD «ροζ» περιεχομένου.
Τι είναι πραγματικά σέξι: Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου φοίτησε σε ένα αυστηρό σχολείο, όμως μετά τον γάμο της με τον τραγουδιστή Κρις Μάρτιν τον Coldplay ανακάλυψε την πιο σέξι πλευρά της, υιοθετώντας μια πιο… ροκ εμφάνιση. Τώρα κυκλοφορεί με μίνι καρό φούστες, όπως αυτές που φορούσε στο κολέγιο, επιδεικνύοντας τις καλλίγραμμες γάμπες της και αποδεικνύοντας πως το καθωσπρέπει μπορεί να είναι σέξι.


Οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες

Τι πιστεύουν εκείνοι: Εχουν ζήσει τη ζωή τους, έχουν πολλές εμπειρίες να μοιραστούν και αρκετό ελεύθερο χρόνο, αφού τα παιδιά λείπουν και ο σύζυγος δουλεύει. Σαν το σενάριο της ταινίας «Ο πρωτάρης» δεν ακούγεται;
Τι συμβαίνει πραγματικά: Οι πραγματικές κυρίες Ρόμπινσον του σήμερα δεν χρειάζονται επιβεβαίωση. Αλλωστε τα σαράντα είναι τα νέα είκοσι και οι εγχώριες και ξένες σταρ βάλθηκαν να μας το αποδείξουν. Σίντι Κρόφορντ, Τζένη Μπαλατσινού, Δέσποινα Βάνδη… η λίστα με τις σαραντάρες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μια εικοσάρα είναι πολύ μεγάλη!
Τι είναι πραγματικά σέξι: Το καλοφροντισμένο σώμα, ένα πρόσωπο που «αντιστέκεται» στα σημάδια του χρόνου και η δήλωση του αλλοτινού σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ που με υπερηφάνεια λέει: «Εκείνο που με κάνει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου είναι το βλέμμα του συζύγου μου που με βλέπει στο σπίτι κάθε μέρα, χωρίς φτιαγμένα τα μαλλιά μου και χωρίς μακιγιάζ… Ο θαυμασμός του είναι που με κάνει να νιώθω σέξι».


Οσες ντύνονται προκλητικά

Τι πιστεύουν εκείνοι: Αν μπορώ να δω το χρώμα του εσωρούχου της με μια ματιά, σίγουρα μπορώ να την κερδίσω μόνο σε μία βραδιά!
Τι συμβαίνει πραγματικά: Οι γυναίκες που ντύνονται προκλητικά απλώς αντιγράφουν με λάθος τρόπο ό,τι βλέπουν στην τηλεόραση ή στα περιοδικά! Ή επιθυμούν να γοητεύσουν έναν συγκεκριμένο άνδρα που βρίσκεται απέναντί τους και όχι απαραίτητα όποιον βρέθηκε τυχαία στον δρόμο τους.
Τι είναι πραγματικά σέξι: Οι νέοι κανόνες της κομψότητας απαιτούν από εμάς τις γυναίκες να εμφανίζουμε μια… υποψία σάρκας σε κάθε εμφάνισή μας. Ενα λίγο πιο προκλητικό ντεκολτέ, απαιτεί «καλυμμένα» πόδια, ένα σούπερ μίνι φόρεμα δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από βαθύ σκίσιμο στο μπούστο, μια αποκαλυπτική πλάτη αρκεί. Το μυστικό κρύβεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ του τι δείχνεις και του κρύβεις, ώστε να το αποκαλύψεις αργότερα.

Καθεμιά από εμάς μπορεί να… λανσάρει την πιο σέξι εκδοχή της, αρκεί να παίξει το παιχνίδι σωστά. Προβάλλουμε μόνον τα καλά σημεία μας, δηλαδή τα ατού του σώματος και του προσώπου μας, διαλέγοντας ρούχα, αξεσουάρ και το κατάλληλο μακιγιάζ. Αδιαφορούμε για ό,τι φορούν οι άλλες και κυρίως για ό,τι δεν φορούν. Οταν όλα είναι φανερά, ποιο είναι το μυστήριο;
Οσο για το μεγαλύτερο ατού μας στο παιχνίδι της αποπλάνησης, αυτό δεν είναι άλλο από το μυαλό μας! Σέξι είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, με εξυπνάδα, με χιούμορ, που ξέρει να χειριστεί σωστά κάθε άνδρα! Σέξι είναι μια γυναίκα που αφήνει πίσω της κόμπλεξ, ζήλιες και ανασφάλειες. Σέξι είναι αυτό το «je ne sais quoi» που διαθέτουν η Μόνικα Μπελούτσι, η Μπιγιονσέ και η Τζένιφερ Λόπεζ…


...Κι όποιος αντέξει!

Την καλύτερη φάση της περνά η Τζένιφερ Ανιστον, η οποία στα σαράντα ένα της μπορεί να χαμογελά με αυτοπεποίθηση, γιατί διαθέτει το καλύτερο σώμα της showbiz! Οσο για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, επιλέγει διακριτικά σέξι κομμάτια με προτίμηση στις δημιουργίες του ιταλικού οίκου Salvatore Ferragamo. Κι αν η γυμναστική και η σωστή διατροφή αποδίδουν, φαίνεται πως για εκείνη άλλο είναι το ατού: τα υγιή, λαμπερά μαλλιά της! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ακόμη και οι γυναίκες τής βγάζουν το καπέλο φροντίζοντας να τρέχουν με τις φωτογραφίες της στα κομμωτήρια, ζητώντας από τον κομμωτή τους να πετύχει το ίδιο χρώμα και το ίδιο κόψιμο με εκείνο της Ανιστον…

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan