Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ψάχνουν 100 εκ. ευρώ και βρίσκουν μόνο καφετιέρες!

Τι παραπάνω περιμένετε για να καταλάβετε ότι ζούμε σε ένα κράτος της πλάκας, που κυβερνάται από απατεώνες και άχρηστους; Τόσον καιρό καταβάλλεται φιλότιμη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα πραγματικά του προβλήματα με την υποτιθέμενη αναζήτηση ενόχων, μιζών και μαύρου χρήματος, αλλά τελικά μας παρουσιάζουν λίστες ονομάτων με μπόλικο μπλάνκο και από κει και πέρα μόνο κάτι... καφετιέρες, λεμονοστύφτες και ψυγεία! Το διανοείστε; Μιλάμε για κωμωδία που θα ζήλευε μέχρι και ο Αριστοφάνης!

Περιμένει κανείς ότι θα βγει τίποτα πιο ουσιαστικό; Η πιο αισιόδοξη εκδοχή είναι να υπάρξουν ίσως κάποιες θυσίες «καμένων χαρτιών» και τίποτα περισσότερο. Αλλά κι αυτό ακόμα, δεν βλέπω να υπάρχει καν η διάθεση να συμβεί. Κατ' εμέ, πιο πιθανό είναι να βαρεθούμε να ακούμε από τα κανάλια για όλα αυτά, παρά να βρεθεί άκρη.

Αλλά κι αυτό να συνέβαινε, έχει μήπως καμιά σημασία για τον απλό πολίτη; Μήπως αν βρεθούν οι ένοχοι θα γλιτώσει τα βάρβαρα μέτρα που του επιβάλλουν ετσιθελικά; Εννοείται πως όχι. Μην κατεβάζετε, λοιπόν, αμάσητο το παραμύθι τους, γιατί στην πραγματικότητα λίγη σημασία έχει για την πλειοψηφία η ψευτοκάθαρση που επιδιώκουν...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan