Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

«Παράδεισος» για όλα τα... γούστα στα σύνορα Ισπανίας - Γαλλίας

Δύο στρέμματα, 80 δωμάτια, 170 κορίτσια

Με έκταση δύο στρεμμάτων, 80 δωμάτια και 170 κοπέλες έτοιμες για όλα, το όνομα του διαφημιζόμενου ως του μεγαλύτερου οίκου ανοχής στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από το... «Παράδεισος».


Οι... πύλες λοιπόν του «Παραδείσου» άνοιξαν το βράδυ της Πέμπτης σε μια μικρή πόλη της βορειοανατολικής Ισπανίας, με το όνομα Λα Χόνκερα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και είναι ήδη διάσημη για το... σεξοτουρισμό της, χάρη στον οποίο οι Γάλλοι «γείτονες» τής δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση...

Αρκετοί Γάλλοι, που κατοικούν σε περιοχές όπου οι οίκοι ανοχής είναι απαγορευμένοι, κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς τη μικρή ισπανική πόλη, η οποία απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τη γαλλική πόλη Περπινιάν. Εκεί... ανοίγουν τις πύλες του «Παραδείσου», όπου εργάζονται 170 ιερόδουλες, προερχόμενες κυρίως από τη Ρουμανία. Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οίκου ανοχής, Χοσέ Μορένο, κοστολογεί τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι κοπέλες με 60 ευρώ το μισάωρο. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais, ο Μορένο έχει επανειλημμένα κατηγορηθεί, αλλά δεν έχει συλληφθεί, για σωματεμπορία ανδρών και γυναικών από τη Βραζιλία, οι οποίοι στη συνέχεια εξαναγκάζονται να εκπορνευθούν.

Ο δήμαρχος της Χόνκερα, Τζόρντι Καμπέθας, είχε προσπαθήσει να αποτρέψει τη δημιουργία του «Παραδείσου». Όμως, το ισπανικό δικαστήριο αναγκάστηκε να εκδώσει την οικοδομική άδεια. Στην πόλη, με πληθυσμό 3.000 κατοίκων, υπάρχουν άλλα 12 «puticlubs», όπως λέγονται στην Ισπανία, όπου εργάζονται εκατοντάδες κορίτσια.
protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan