Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ντέρμπι με τα όλα του...

Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα είχαν από ένα καλό ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο. Ο Μόνχε άνοιξε το σκορ για τους Βολιώτες (21), ο Μετίν, με τη βοήθεια του Ντολεζάι, ισοφάρισε για τους «βυσσινί» (80), που φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ πέντε λεπτά αργότερα. Αποβλήθηκε με
απευθείας κόκκινη ο Μόνχε για αντιαθλητικό χτύπημα στον Ταυλαρίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Ηταν καλύτεροι, απείλησαν για πρώτη φορά στο 8' με τους Μόνχε και Μπρέσκα να σουτάρουν διαδοχικά και τον Αμπάρη να αποκρούει με δυσκολία.....


Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 20' με γυριστό σουτ του Μόνχε και έφτασε στο γκολ ένα λεπτό μετά με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος πήρε την μπάλα από κεφαλιά του Μάρτιν και με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Προς το τέλος του ημιχρόνου η Λάρισα προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία της, χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Γιακούποβιτς.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λάρισα απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν ο Κουζέν επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Γιακούποβιτς, αυτός απέκρουσε με δυσκολία και ο επερχόμενος Μετίν σούταρε άουτ.

Από εκείνη τη στιμή και μετά, η ΑΕΛ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε στο 79' με διπλή προσπάθεια του Μετίν. Ο Τούρκος μέσος εκτέλεσε φάουλ πάνω στα σώματα, ξανασούταρε για να κοντράρει η μπάλα στο πόδι του Ντολεζάι και να καταλήξει στο δίχτυα.

Στο 85' ακυρώθηκε γκολ του Μετίν ως οριακό οφ-σάιντ, ένα λεπτό αργότερα ο Μόνχε είδε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε και με αυτό τον τρόπο έληξε ισόπαλο το θεσσαλικό ντέρμπι.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan