Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Περήφανος πατέρας και βιοπαλαιστής

Οι γονείς του Κώστα Μήτρογλου αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν όταν ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν μόλις 2 ετών. Ο πατέρας του, ένας μαχητής της ζωής, συμβουλεύει τον γιο του να δουλεύει σκληρά και να είναι ταπεινός....


Άσχετα αν ο Κώστας Μίτρογλου βρίσκεται πλέον στον Ολυμπιακό και «έχει πιάσει την καλή», όπως λέει ο λαός μας, ο «κυρ Γιώργος» συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένειά του . Ο Γιώργος Μίτρογλου εργάζεται στο καφέ gr που βρίσκεται στην πόλη Κρέφελντ και στην οποία υπάρχουν 3.500 Έλληνες.

Σε αυτή τη μικρή πόλη μεγάλωσε ο Κώστα και ο αδερφός του Μπάμπης(σπουδάζει στο Ντίσελτορφ φυσικός). Όπως καταλαβαίνετε σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού γίνεται πραγματικός χαμός στο μικρό καφέ, αφού είναι μεγάλη υπόθεση για του κατοίκους του Κρέφελντ να βλέπουν έναν «δικό τους» να αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Άλλωστε είναι πολλοί εκείνοι που τον έβλεπαν μικρό να κλωτσάει το τόπι και τώρα τον θαυμάζουν να σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει δώσει αρκετές φορές το στίγμα του.

Ο «μπαμπάς Μίτρογλου» που αμείβεται με 4,80 ευρώ την ώρα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Πρωταθλητή» ξέρει καλά πόσο δύσκολη είναι η ζωή και τονίζει στον Κώστα τα εξής: «Να δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα, να ακούς τους προπονητές σου και όλους όσοι είναι στην ομάδα και να είσαι ταπεινός. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να φτάσεις ψηλά».
Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan