Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Ρούνεϊ έπεισε τους Γκλέιζερς να ξοδέψουν για να ενισχυθεί η Γιουνάιτεντ


Τη δέσμευση που ζήτησε πήρε ο Γουέιν Ρούνεϊ για να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρουν σήμερα αγγλικά δημοσιεύματα, οι Γκλέιζερ δεσμεύτηκαν να ξοδέψουν γα να κάνουν την ομάδα ισχυρότερη. Αυτό ζητούσε και ο Άγγλος επιθετικός για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Τζόελ Γκλέιζερ επικοινώνησε με τον...
Ρούνεϊ από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, καθώς το ενδεχόμενο της απώλειά του έθετε εν κινδύνω όχι μόνο την αγωνιστική συνοχή αλλά και τα προσδοκώμενα έσοδα από τη Γιουνάιτεντ.

Σ' αυτήν την επικοινωνία έλαβε τη διαβεβαίωση πως θα δοθούν τα χρήματα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να αγοράσει παίκτες αξίας κι έτσι έκλεισε η συμφωνία. Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες θα δώσουν 60 εκατομμύρια λίρες στο μάνατζερ της ομάδας για να αγοράσει δύο παίκτες πρώτης γραμμής πριν από το τέλος της χρονιάς κι αυτοί είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ από την Ίντερ, αλλά και ο Έντιν Τζέκο από τη Βόλφσμπουρκ.

Κατ' αυτόν τον τρόπο, ερμηνεύεται και η τοποθέτηση του Ρούνεϊ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. «Υπογράφω έχοντας την απόλυτη πεποίθηση πως το μάνατζμεντ, οι προπονητές, το διοικητικό συμβούλιο και οι ιδιοκτήτες είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένοι για να διατηρήσει η Γιουνάιτεντ την περήφανη νικηφόρα νοοτροπία της», είπε.

Ο Ρούνεϊ θα αμείβεται με 140.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή μέχρι το 2015 θα μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό του 33,6 εκατομμύρια λίρες. Με ένα σμπάρο, δηλαδή, δυο τρυγόνια για τον 24χρονο...

contra

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan