Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αποδείξεις για την 11η Σεπτεμβρίου



Ο πρόεδρος του Ιράν, ήταν για άλλη μια φορά σε φόρμα, καθώς αφού έστειλε στον... αγύριστο τις ΗΠΑ, χαρακτήρισε "λυσσασμένο σκύλο" το Ισραήλ και επανέλαβε ότι η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου είναι γεμάτη αναπάντητα ερωτηματικά...
"Έχουν τέτοιο θράσος να μας απειλούν και να τονίζουν πως όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι, ο διάβολος να σας πάρει όλους εσάς, εσάς που έχετε σύρει όλον τον κόσμο στη λάσπη", δήλωσε ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, αναφερόμενος στις ΗΠΑ ενώ αμφισβήτησε εκ νέου τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ο Αχμαντινετζάντ εξαπέλυσε οξεία επίθεση στην Ουάσινγκτον λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι Αμερικανοί έχουν εξαπολύσει έναν λυσσασμένο σκύλο (το Ισραήλ) στην περιοχή, και με το πρόσχημα αυτό, δηλώνουν συστηματικά την περιοχή.
Ο Αχμαντινετζάντ αναφέρθηκε επίσης και στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, επαναλαμβάνοντας πως "έχουμε εκατοντάδες ερωτήματα για την 11η Σεπτεμβρίου και θα πρέπει να μας τα απαντήσουν".
Εάν υποστηρίζουν πως βρήκαν τον θάνατο 3.000 άνθρωποι την 11η Σεπτεμβρίου, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να ταυτοποιηθούν και να εκτελεσθούν.
"Εμείς θα σας βοηθήσουμε επίσης να τους συλλάβετε, με την προϋπόθεση όμως πως θα μας φέρετε τις αποδείξεις", τόνισε ο ιρανός πρόεδρος, προσθέτοντας πως και οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν αποδέχονται τις αιτιάσεις τους.
Τον περασμένο μήνα ο Αχμαντινετζάντ είχε προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή υπαινισσόμενος πως οι ίδιες οι ΗΠΑ εμπλέκονται στην 11η Σεπτεμβρίου, μιλώντας στη ΓΣ του ΟΗΕ, σε έναν λόγο που θεωρήθηκε επίσης προσβλητικός για τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan