Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Για πάντα στις καρδιές μας


Έντεκα χρόνια πέρασαν από την τραγωδία των Τεμπών, εκεί όπου έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους οπαδούς του «Δικεφάλου» συγκρούστηκε με φορτηγό.
Στο σημερινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα (20:30, NOVASPORTS 1), οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» θα αποτίσουν φόρο τιμής στα έξι αδικοχαμένα άτομα.
Συγκεκριμένα, στις εξέδρες θα υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο πανό αφιερωμένα στην τραγωδία των Τεμπών, ενώ παράλληλα θα κρεμαστούν στα κάγκελα και έξι προσωπογραφίες των αδικοχαμένων ατόμων. Φέτος σε σχέση με το περσινό ματς με τον Ηρακλή, κάθε προσωπογραφία θα αποτελεί και ένα ξεχωριστό πανό.
Αυτά θα είναι του Χαράλαμπου Ζαπουνίδη 20 χρόνων, του Δημήτρη Ανδρεαδάκη 25 χρόνων, της Χριστίνας Τζιόβα 18 χρόνων, του Αναστάσιου Θέμελη 22 χρόνων, του Γιώργου Γκανάτσιου 22 χρόνων και του Κυριάκου Λαζαρίδη 17 χρόνων.
Τέλος, για ενδέκατη σερί χρονιά θα απλωθεί το πανό του Συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού, μέλη του οποίου ήταν τα θύματα, ενώ θα κατατεθούν ανθοδέσμες από τα μέλη του Συνδέσμου Κορδελιού, εκπρόσωποι των υπολοίπων Συνδέσμων της ομάδας της Θεσσαλονίκης και από στέλεχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan