Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Quiz: Ποιος είναι ο… Δαλούκας της αγωνιστικής;

Πέναλτι ο Δαλούκας στην Θεσσαλονίκη; Ανακοίνωση και διαγραφή για τον Ολυμπιακό. Πέναλτι ο Αρετόπουλος στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό. Τι θα λέγατε να παίζαμε ένα καινούριο παιχνίδι; Θα λέγεται: «Ποιος είναι ο… Δαλούκας της αγωνιστικής;» και θα μιλάει φυσικά για την διαιτησία. Ολυμπιακό άθλημα θα γίνει!

Μόλις ολοκληρώνεται μία αγωνιστική,... οι εκπομπές στα κανάλια και τα ραδιόφωνα, θα ανακοινώνουν το κουίζ για τον διαιτητή που θα θέλατε να διαγραφεί και έπειτα από την επικοινωνία του κοινού, ακόμα και των παραγόντων, το «κοράκι» θα πηγαίνει σπίτι του!

Ούτε το «Big Brother» τέτοια επιτυχία λέμε! Και ξέρετε μία ακόμα ομοιότητα; Με τόσες διαγραφές που θα γίνουν από τους πίνακες της ΚΕΔ, θα μείνει μόνο ένας «νικητής»! Τώρα δεν ξέρω για το χρηματικό έπαθλο αλλά αυτά θα τα συμφωνήσουμε!

Άλλωστε, όπως ήδη ξέρετε από τον Τύπο, τα «κοράκια» παίρνουν πολλά λεφτά για κάθε παιχνίδι. Έτσι, αυτό που θα μείνει τελευταίο και θα έχει όλα τα ματς της αγωνιστικής, θα πλουτίσει στα σίγουρα!

Δύο από τις ομάδες που δεν πρέπει να μιλάνε για την διαιτησία, ε… συγγνώμη, οι μοναδικές ομάδες που δεν πρέπει να μιλάνε για την διαιτησία είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ή ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, για να μην γίνουμε όπως οι Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες!

Δεν είναι ότι δεν πρέπει να μιλάνε, αλλά είναι οι μοναδικοί που «σκούζουν» για τον έλεγχο της διαιτησίας! Φωνάζουν ότι ο ένας ελέγχει την διαιτησία, πολύ απλά για να μπορεί ο άλλος να την έχει στον έλεγχο του. Μιλάμε για μεγάλη υποκρισία!

Και τα αποτελέσματα ξέρετε ποια είναι; Οι μεν να αποκλείονται τον Αύγουστο από την Ευρώπη από έναν θίασο από το Ισραήλ και οι δε να μην μπορούν να σταματήσουν τους ψαράδες από την Δανία!

Αυτό το πρωτάθλημα θέλετε; Τότε να μην έχετε απαιτήσεις! Έχει καταντήσει κουραστικό πια! Ο κόσμος έχει αρχίσει να βαριέται! Και δεν λέω για τους κάφρους που έχουν οι ομάδες υπό την δούλεψή τους, ε… συγγνώμη, για τους φιλάθλους που τους ακολουθούν, ήθελα να πω!

Βαρεθήκαμε κάθε Σαββατοκύριακο να βγάζει ο ένας ανακοίνωση, να απαντάει ο κύκλος του άλλου και στο τέλος οι ομάδες να νομίζουν ότι έχουν υπερομάδες και να γίνονται σύνθημα μετά από σφαλιάρες!

Να τους χαίρεστε! Και καλούς… απογόνους!


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan