Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τρέχουν να «δέσουν» τον Μιραλάς!


Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, στη νίκη (3-1) των Πειραιωτών επί του Ολυμπιακού Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 23χρονος παίκτης ήταν ο καλύτερος παίκτης του χθεσινού ματς, αφού πέτυχε δύο γκολ, είχε άλλες δύο ευκαιρίες να σκοράρει και γενικά η απόδοσή του ικανοποίησε τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»...

Ο διεθνής άσος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακού από τη Σεντ Ετιέν, η οποία του έχει παραχωρήσει το δικαίωμα της οψιόν αγοράς (2 εκατ. ευρώ) για το ερχόμενο καλοκαίρι. Εκείνο που χρειάζεται να γίνει είναι να τα βρουν ο εκπρόσωπος του παίκτη με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες, όμως η πρώτη συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ με τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστιάν Ανροτό, με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του συμβολαίου του Βέλγου, ήταν άκαρπες.

Δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας οι Πειραιώτες να προσεγγίσουν τον ατζέντη του 23χρονου παίκτη για να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει με την απαίτηση για τα χρήματα των μάνατζερ και τα 200.000 ευρώ του… πατέρα του ποδοσφαιριστή.

«Είμαι χαρούμενος με τη βράβευση (σ.σ.: παρέλαβε το βραβείο του MVP), όμως θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, όχι ατομικής», ανέφερε ο Μιραλάς. Ερωτηθείς για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, απάντησε: «Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε για τις χαμένες ευκαιρίες γιατί ανησυχήσαμε μετά το 2-1, την ώρα που θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς».

Οσον αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ και δεν με απασχολεί τι θα συζητήσει ο μάνατζέρ μου με τον κύριο Μαρινάκη. Εγώ παίζω μπάλα και είμαι χαρούμενος εδώ».

«Ποιος θέλει να μένει εκτός αποστολής;»

Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να αντέδρασε άσχημα, επειδή δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν χθες ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως εκνευρίστηκε, όμως τόνισε πως ποτέ δεν έβρισε ή αντέδρασε με άκομψο τρόπο.

Εκείνο που κοιτάει ο 22χρονος παίκτης είναι η δουλειά του και προσπαθεί καθημερινά στις προπονήσεις να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Πριν από την έναρξη του χθεσινού ματς, ο Μήτρογλου είχε τετ α τετ με τον γενικό αρχηγό των «ερυθρολεύκων», Τάσο Μητρόπουλο, που του ζήτησε εξηγήσεις για το θέμα.

Πάντως, το ζήτημα αναμένεται να λυθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τόσο του Κώστα Μήτρογλου όσο και του Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος επίσης αντέδρασε στην απόφαση του Βάσκου τεχνικού.


sportfm

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan