Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

«Exclusive»:Πρεμιέρα σήμερα στις 20:00 στον Alpha

Πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, στις 20:00
Ο κόσμος μας σε …exclusive έκδοση !
To «Exclusive» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 20:00 και μας προσκαλεί σε έναν exclusive ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο!
Το life style μαγκαζίνο του Alpha έρχεται στη μικρή μας οθόνη για να εστιάσει το φακό του, μ’ έναν μοναδικό τρόπο, στον χώρο της show biz και όχι μόνο!
Αυτήν την Κυριακή στην εκπομπή θα δούμε τον γοητευτικό Enrique Iglesias σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη, αλλά και τη μοναδική Πάμελα Άντερσον να μας αποκαλύπτει πολλά!
Τα θέματα του «Exclusive» όμως δεν σταματούνε εδώ!...

Αυτή την Κυριακή στην εκπομπή η Ελένη Φουρέιρα χορεύει αλλά και μιλά για την επιτυχία της στη Μπέττυ Μαγγίρα.Η Ναταλία Γερμανού μας λέει πόσο καιρό ακόμα θα ήθελε να κάνει πρωινό ενώ η Κατερίνα Καραβάτου μας αποκαλύπτει μικρά μυστικά για τη ζωή της.
Η εκπομπή «εισβάλλει» επίσης στα παρασκήνια του «Λες και το ‘ξερες» και κάνει τις δικές της «περίεργες» ερωτήσεις.
Στο «Exclusive» αυτής της Κυριακής θα μάθουμε επίσης τις αλήθειες και τα ψέματα από τον …πλανήτη Hollywood.
Τέλος, μόνο στο «Exclusive», λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα του «Big Brother» θα δούμε πρώτοι τους παίκτες του πολυαναμενόμενου reality show.

To «Exclusive» κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 20:00, και μας προσκαλεί σε έναν κόσμο με…..exclusive θέματα που θα εντυπωσιάσουν, θα ξαφνιάσουν, θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν!

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan