Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η ωραία του Top Gun βιάστηκε στα 24!

Έβαλε τέλος στη σιωπή της…

Η Κέλι Μακ Γκίλις είναι μία ηθοποιός της οποίας το πέρασμα από την πρώτη γραμμή του Χόλιγουντ ήταν αρκετά σύντομο. Μάλιστα η απόφαση να εγκαταλείψει την κορυφή μετά τη μεγάλη της επιτυχία στο Τοπ Γκαν στο πλευρό του Τομ Κρουζ για πολλούς έμοιαζε απολύτως δυσνόητη. Τώρα στα 53 της αποφασίζει να βάλει τέλος στη σιωπή της και να αποκαλύψει όλα τα μεγάλα μυστικά που τη στοιχειώνουν επί χρόνια… Και είναι πολλά.

Η Μακ Γκίλις αποφάσισε κατ αρχάς να βγει μπροστά και όχι απλά να μιλήσει για την ομοφυλοφιλία της (την οποία έκρυβε επί 3 δεκαετίες) αλλά και να παντρευτεί την καλή της! Η Μακ Γκίλις παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα τη σύντροφό της Μέλανι σε μία μικρή τελετή στο New Jersey.

Στη συνέχεια του άρθρου του Πρώτου Θέματος, διαβάζουμε ότι η ηθοποιός ζούσε σε μία κόλαση επί πολλά χρόνια καθώς πίστευε ότι ο Θεός την τιμωρεί επειδή ήταν γκέι. Μάλιστα η ίδια στράφηκε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Στην ιδέα περί τιμωρίας συνέβαλε και ένα άλλο τραγικό γεγονός!

Σε μία συνέντευξη-χείμαρρο αποκάλυψε ότι στα 24 της και ενώ βρισκόταν σε ένα διαμέρισμα με την τότε σύντροφό της, δέχτηκαν επίθεση από 2 διαρρήκτες που τις βίασαν. Μάλιστα ο ένας από τους δύο θύτες ήταν μόλις 15 ετών! Η Μακ Γκίλις δεν κατάφερε ποτέ να μιλήσει για το γεγονός γιατί θα αναγκαζόταν να παραδεχτεί και την ομοφυλοφιλική της σχέση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan