Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Βολές Λαζόπουλου κατά Alpha!


Το δεύτερο τσαντίρι του για την φετινή περίοδο άνοιξε ο Λάκης Λαζόπουλος, χθες βράδυ Τρίτης, αλλά άνοιξε και το στόμα του για άλλη μια φορά, ανάβοντας το «σπίρτο» του και εκτοξεύοντας πυρά προς πάσα κατεύθυνση, μιλώντας επί παντός επιστητού, μη διστάζοντας να κάνει έντονη κριτική ακόμη και στα αφεντικά του στην Κάντζα αλλά και στους συναδέλφους του στο ίδιο κανάλι.

Ξεκινώντας με το στιγμιότυπο της προηγούμενης εβδομάδας,... όπου στο νούμερο του Λάκη Λαζόπουλου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο Λάκης υποδυόμενος τον ‘Τζίμη’ από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» είπε το λογοπαίγνιο «Ρου Ξου». Πολλοί το ερμήνευσαν ως «Ρουλά Ξου», εν ολίγης ως «Ρουλά πάρε δρόμο!» και μια έμμεση επίθεση στην Ρουλά Κορομηλά η οποία είναι και στέλεχος του Alpha. Η επίθεση μέσα από το συγκεκριμένο νούμερο είχε συνεχιστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να λέει σαρκαστικά «καλά, αυτός ο Alpha γιατί λέγεται ‘Άλφα’ ενώ τα προγράμματα είναι τόσο ‘Βήτα’;» κάτι που θεωρήθηκε ως ακόμη μια επίθεση προς την Ρουλά Κορομηλά, υπεύθυνη πολλών προγραμμάτων του Alpha όπως το «Κους Κους», το «Δέστε τους» και το νέο της παρέας «Big Brother». Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε πως ότι είπε δεν το είπε ως ‘Λάκης’ αλλά ως ‘Τζιμης' και ήταν εκεί με την ιδιότητα του ηθοποιού και όχι του δημιουργού, εξ ου και ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως ήθελε. «Δεν μιλάω ποτέ με υπονοούμενα … η Ρουλά είναι αυτή που είναι και ήταν πάντοτε» ανέφερε ο δημιουργός. Είπε χαρακτηριστικά πως το «Ρου ξου» που τόσο πολύ συζητήθηκε θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει «Ρουλά, έλα να ξορκίσουμε το κακό». Πιο κακό; Τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τον θεωρεί πολύ χειρότερο. «Αυτό θα ήταν κακό! Να ξαναδώ το Big Brother με τον Ανδρέα Μικρούτσικο 10 χρόνια μετά» είπε καυστικά ο Λαζόπουλος.

Με αφορμή το Big Brother και τα σχόλια του για την Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε ειρωνικά «Η τηλεόραση πάει πίσω» δείχνοντας παράλληλα πλανά από τον ‘Μεγάλο Αδελφό’. Το “Big Brother” είναι και ένα από τα προγράμματα που δεν άφησε σε χλωρό κλαρί ο Λάκης, λέγοντας με είρωνα πως «ήρθε το Big Brother» που … τόσο περιμέναμε όλοι» προτρέποντας το κοινό να συμφωνήσει με ζήλο γιατί όπως είπε θα έχει πρόβλημα με την ηγεσία του σταθμού και την κυρία Κορομηλά. Συνέχισε σχολιάζοντας τους παίκτες. Στάθηκε στη μια παίκτρια η οποία είπε πως «το πιο δυνατό σημείο της είναι τα οπίσθια της» λέγοντας πως «τώρα το ανεβάσαμε το επίπεδο!» ,στον παίκτη που δήλωσε ότι «βγάζει τα φρύδια του» σχολιάζοντας πως «πλέον το αντριλίκι έχει χαθεί και αυτό είναι το λιγότερο» και στον παίκτη που είπε τη φράση «στις γυναίκες πρέπει να βάζεις πλακάκια από νωρίς για να μπορείς μετά να πατάς καλά επάνω τους» λέγοντας του «άμα βρεις καμία τέτοια σήμερα, πες το μου!»|.

Ο Λάκης, δεν άφησε να πέσει κάτω ούτε το σχόλιο παρουσιάστριας του Alpha η οποία είπε πως ο κύριος Λαζόπουλος έχει πρόβλημα με την κυρία Κορομηλα γιατί πολύ απλά …. «η Ρούλα αδυνάτισε ενώ αυτός παραμένει παχύς!». «Δεν ήξερα ότι είχα κάνει κάποια συμφωνία να χάσω κιλά πριν ξεκινήσει η σεζόν» είπε με σαρκασμό ο Λαζόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως «όταν μπήκα εγώ στην τηλεόραση δεν μας ζύγιζαν, εσένα προφανώς σε ζύγισαν πριν μπεις!». «Έτσι έχει καταντήσει πλέον η τηλεόραση» είπε ο παρουσιαστής. «Σε ζυγίσουν στα κιλά πριν σου δώσουν την ευκαιρία, ενώ θα στην εποχή μου μας ζύγιζαν σε σκέψη!»

Υποστήριξε πως «ο Alpha φέτος, έχει επιβάλλει την λογική του σε όλα τα κανάλια» . Όλα τα κανάλια ακολουθούν την λογική του ριάλιτι, των φτηνών προγραμμάτων και του κατεβασμένου επιπέδου. Συνέχισε λέγοντας πως «πλέον όλοι μαγειρεύουν και λένε χαζομάρες .. απλά στο Mega λένε τις χαζομάρες τους ποιοτικά!» εκτοξεύοντας τις βολές του κατά της Ευγενίας Μανωλίδου αυτή τη φορά, δείχνοντας ένα στιγμιότυπο που η παρουσιάστρια του ‘Master Chef’ , γνωστή για το ποιοτικό’ της background ως μαέστρος, μιλούσε για την πεσκανδρίτσα και για το … πόσο όμορφη είναι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατήγγειλε τον Alpha για καθεστώς λογοκρισίας, αποκαλύπτοντας πως η διοίκηση του καναλιού απαίτησε κασέτες με υλικό προηγούμενων εκπομπών του με σκοπό να του επιβάλλει κυρώσεις. «Όσο είμαι εδώ, θα μιλώ ελευθέρα» είπε.

Τέλος, αποκάλυψε πως φέτος είναι η τελευταία του σεζόν ως μέλος της του δυναμικού του Alpha αλλά όχι και για το ίδιο το τσαντίρι το όποιο θα συνεχιστεί με έναν άλλο τρόπο, κάνοντας μας να υποψιαζόμαστε πως το «Τσαντίρι» θα συνεχιστεί μάλλον … θεατρικά από την επόμενη χρόνια, κάτι που εάν συμβεί θα είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση εκ μέρους του μιας και με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξει την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το θέατρο.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan