Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Νέος σχεδιασμός από αύριο στο Facebook?

Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για ανασχεδιασμό της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Η ανακοίνωση του νέου σχεδιασμού αναμένεται να γίνει στο αυριανό event που διοργανώνει το Facebook στα κεντρικά τους, στο Palo Alto της Καλιφόρνια.
Οι περισσότεροι θα έχετε προσέξει ότι ήδη το chat στο Facebook έχει νέα εμφάνιση με μεγαλύτερη εικόνα προφίλ. Επίσης σύμφωνα με τις φήμες,... το chat θα μετακινηθεί στην αριστερή μεριά. Οι κυριότερες αλλαγές όμως, θα είναι στη σελίδα του προφίλ, η οποία θα μοιάζει περισσότερο με τη σελίδα του Facebook Places (θα είναι περίπου όπως στην εικόνα που ακολουθεί).
Εκτός από τη μετακίνηση του chat, το ίδιο θα γίνει και με τις εφαρμογές οι οποίες θα μετακινηθούν κάτω από την φωτογραφία του προφίλ με μορφή εικονιδίων. Υπάρχει επίσης πιθανότητα, τα tabs να εξαφανιστούν τελείως και να μεταφερθούν στην αριστερή στήλη. Τέλος, μικροαλλαγές αναμένονται και στις σελίδες, στα events, στα groups, στις φωτογραφίες και στα βίντεο.



Το σίγουρο είναι, ότι αν εφαρμοστούν οι αλλαγές, δεν θα αργίσουμε να δούμε ομάδες ή σελίδες του τύπου "Φέρτε το παλιό Facebook πίσω".

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan