Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Προβληματισμένος ο Θ. Ζαγοράκης, σκέφτεται ακόμα και παραίτηση

Βαρύ είναι το κλίμα για την διοίκηση της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ μετά την Κυριακάτικη ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο στο γήπεδο της Τούμπας μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Θεωρείται δε η πιο μεγάλη κρίση που έχει αντιμετωπίσει η διοίκηση Ζαγοράκη από τότε που ανέλαβε τα κοινά της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες,εκείνο που πείραξε περισσότερο από όλα τον πρόεδρο του δικεφάλου, είναι το γεγονός πως στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί, μίλησαν με υποτιμητικό τρόπο για τον ίδιο και τον τρόπο που αποχώρησε προσωρινά από την ομάδα.Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες μέσα στην εβδομάδα για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του.
Ακόμα πάντως τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα, Αν όμως στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, τότε ίσως και να έχουμε άμεσα εξελίξεις.
Τέλος στις 14:00 το μεσημέρι ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, όπου και θα μιλήσει για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.


πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan