Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Πέρασαν 14 χρονια απο την πιο μαυρη σελιδα στην ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα

EKSINTAFOTIS_LAZARIDIS5Ήταν βράδυ Τρίτης 19 Νοεμβρίου 1996 όταν ο ΑΟ Τρίκαλα έζησε την πιο τραγική στιγμή της ιστορίας του, όταν δυο δικά του παιδιά που φορούσαν τα «κυανέρυθρα», έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Κανείς φυσικά δεν έχει ξεχάσει τον Παντελή Εξηνταφώτη και τον Στάθη Λαζαρίζη, τα δυο παλικάρια που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή πριν από 14 χρόνια. Και ήταν τόσο νέοι... 22 και 21 χρονών αντίστοιχα.
Οι δυο φίλοι οδηγούσαν μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες... όταν δεν άργησε να γίνει το κακό. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε ξαφνικά και πολύ άδικα στην άσφαλτο.
Το σοκ ήταν τεράστιο για την τρικαλινή κοινωνία που στην κυριολεξία βουβάθηκε εκείνες της ημέρες. Στις σκηνές που εκτυλίχθησαν στο νοσοκομείο Τρικαλων καθώς στις κηδείες των δυο παλικαριών δεν υπάρχει καμία λέξη που θα μπορούσε να περιγράψει την θλίψη που βίωσαν οι συγγενείς, οι συμπαίκτες, οι απλοί φίλαθλοι που έζησαν από κοντά τα δυο αυτά παιδιά.
Στη μνήμη του Παντελή Εξηνταφώτη και του Στάθη Λαζαρίδη κτίστηκε ένα εικόνισμα στο Στάδιο της πόλης το οποίο θυμίζει σε όλους τα δυο παλικάρια που χάθηκαν τόσο άδικα.
Ευχή όλων... να μην ξαναζήσει ο ΑΟΤ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες δραματικές στιγμές στο μέλλον.
EKSINTAFOTIS_LAZARIDIS3EKSINTAFOTIS_LAZARIDIS2

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan