Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

«Τελειώνει» ο Γκοβού, στην αποστολή ο Νίνης!

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον Ηρακλή, έκρυβε ειδήσεις. Με βασικότερες φυσικά τις… εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες του Γκοβού και του Νίνη. Ο Γάλλος χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τέθηκε εκτός από τον Γκμοχ, κάτι που φυσικά δείχνει ότι η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη στους πρωταθλητές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας με τον έλληνα εκπρόσωπό του, αυτό που τονίστηκε είναι ότι πλέον οι ευκαιρίες για τον Γάλλο τελείωσαν και το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι του παίκτη και της ομάδας. 

Από εκεί και πέρα, μετά από πολύ καιρό ο Σωτήρης Νίνης ....
επέστρεψε στην αποστολή! Ο νεαρός άσος είναι στην 18άδα που επέλεξε ο Γκμοχ, λύνοντας ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του «τριφυλλιού». Το… άλλο μεγάλο πρόβλημα, ακούει στο όνομα Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός ακολούθησε μέρος της προπόνησης και μετράει κι αυτός αντίστροφα για να επιστρέψει. 
Φυσικά ο Λέτο έμεινε εκτός για το ματς με τον Ηρακλή, μαζί με τους Γκοβού, Φερνάντες, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Δημούτσο, Μαυρία. 

Παρών ο Πατέρας

Στην τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών, έδωσε το παρών και ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν μίλησε στους παίκτες όπως συνηθίζει άλλωστε. Είχε τετ α τετ με τον Γκμοχ, ενώ μίλησε με τον Κώστα Αντωνίου για αρκετή ώρα. 

Όσοι προλάβουν

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της τονίζει πως έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια αδιάθετα για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Τα οποία θα διατίθενται αύριο από το εκδοτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, από τις 10:00 το πρωί μέχρι… να τελειώσουν! 
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τον αγώνα με την FC Barcelona που έχουν απομείνει, θα διατίθενται αύριο, Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρες 10 με 1 μμ, από το εκδοτήριο της θύρας 4 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan