Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Εβαλαν από 2 ευρώ... και πήραν από 150.000!

Αποφάσισαν να προκαλέσουν την τύχη τους και έπαιξαν από δύο ευρώ ο καθένας στο Τζόκερ. Κι εκείνη ανταποκρίθηκε στην πρόκλησή τους και χαμογέλασε στους πέντε νεαρούς φίλους από την Κοζάνη που επέστρεψαν στα σπίτια τους πλουσιότεροι κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Οι πέντε νεαροί φίλοι είχαν βγει για την καθιερωμένη κυριακάτικη βόλτα τους για να απολαύσουν το καφεδάκι τους, και μεταξύ αστείου και σοβαρού σκέφτηκαν να πεταχτούν μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο και να μπουν στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους. Αφού έβαλαν από δύο ευρώ ο καθένας, αποφάσισαν να παίξουν από κοινού ένα δελτίο Τζόκερ και στη συνέχεια έφυγαν για τα σπίτια τους με την ελπίδα η θεά Τύχη να τους κάνει το χατίρι......

Και τελικά φαίνεται πως οι προσευχές τους εισακούστηκαν, μιας και λίγες ώρες αργότερα έμαθαν ότι κέρδισαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 750.000 ευρώ. Ολοι τρελάθηκαν από τη χαρά τους και τρέχοντας πήγαν στο πρακτορείο για να βεβαιωθούν και από τον ιδιοκτήτη ότι το δικό τους δελτίο ήταν το τυχερό. Μόλις ο τελευταίος το έβαλε στη μηχανή και έλαβε τη θετική απάντηση, στο πρακτορείο στήθηκε τρικούβερτο γλέντι.
Το τυχερό πρακτορείο βρίσκεται στην πανέμορφη κωμόπολη της Κοζάνης Σιάτιστα και, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης, οι πέντε νεαροί είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία και δεν κρύβουν την επιτυχία τους. Η χαρά τους είναι τόσο μεγάλη, που έτρεχαν στους δρόμους ζητωκραυγάζοντας σαν μικρά παιδιά. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο καθένας τους θα πάρει από 150.000 ευρώ, τα οποία θα τους βοηθήσουν να ανασάνουν οικονομικά καθώς είναι μεροκαματιάρηδες. Κάποιοι από αυτούς είναι παντρεμένοι και κάποιοι ανύπαντροι, πέντε φίλοι που από τη στιγμή που έμαθαν το χαρμόσυνο νέο δεν έχουν σταματήσει να γλεντούν. Σχεδόν κάθε Κυριακή έδιναν ραντεβού στην πλατεία για να πουν τα νέα τους. Και πριν φύγουν έριχναν κι ένα δελτίο, χωρίς να παίζουν τους ίδιους αριθμούς...
Ηλπιζαν ότι κάποια στιγμή θα τους «κάτσει» η καλή. Και είχαν δίκιο. Αν και το ποσό που κέρδισαν δεν είναι υπερβολικά μεγάλο, ο καθένας σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το μερίδιό του ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς του: να ξεχρεώσει δάνεια, να φτιάξει σπίτι, να σπουδάσει τα παιδιά του... Το τυχερό δελτίο είχε τους αριθμούς 8, 12, 14, 24 και 37 και αριθμό τζόκερ το 12. Οι πέντε παιδικοί φίλοι πόνταραν μόνο στους πέντε συγκεκριμένους αριθμούς, ενώ έπαιξαν όλους τους αριθμούς του Τζόκερ.
Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην πλατεία Τρία Πηγάδια στη Σιάτιστα, το οποίο οι κάτοικοι θεωρούν ιδιαίτερα τυχερό. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που έμαθαν για τη μεγάλη επιτυχία των συγχωριανών τους έσπευσαν στο πρακτορείο για να ευχηθούν στους τυχερούς, αλλά και για να κυνηγήσουν την τύχη τους, να ρίξουν το δικό τους δελτίο Τζόκερ με την ελπίδα να γεμίσει στην επόμενη κλήρωση η δική τους τσέπη. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan