Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Λίγες σκέψεις... Δεν φταίω εγώ, η τηλεόραση φταίει......άκου τώρα θέμα που σκέφτηκα πάλι! Μου αρέσει πολύ να βλέπω τηλεόραση! Εκπαιδεύομαι μέσα από αυτή! Μάλιστα μαθαίνω ποιό είναι το καλό και ποιό το καλό! Βλέπω ανελλιπώς ειδήσεις, βλέπω τις ταινίες που βάζουν στην αγαπημένη μου τηλεόραση! Οταν βλέπω μία κάθε αμερικάνικη ταινία στη τηλεόραση δεν είναι ο κακός ένας μουσουλμάνος?

...μα θυμάμαι την Ελλάδα πως ζούσαμε χωρίς κλειδαριές, χωρίς κάγκελα! Τις μπούργκες τις μάθαμε όταν ήταν να τη πέσει η Αμερική στο Ιρακ και Αφγανιστάν! Δεν θυμάμαι πολλές ταινίες να έδειχναν μπούργκες, άντε σε λίγες εξωτικές ταινίες ασπρόμαυρες! Αγαπημένη μου τηλεόραση σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι είναι μπούργκα πριν τη δω στη γειτονία μου! Θυμάμαι που βλέπαμε όλη η οικογένεια μαζί ειδήσεις στην αγαπημένη μας τηλεόραση: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν χτύπησε τους Πύργους της Αμερικής! Τόσο δράμα... που στεναχωρήθηκα, οι Αμερικάνοι μέχρι και ταινίες έβγαλαν με τα αεροπλάνα που έπεσαν από τους Μουσουλμάνους τρομοκράτες! Θυμάμαι που έβλεπα όταν ήμουν μικρός ταινίες αμερικάνικες που κάθε τρεις και λίγο περνούσαν περιπολικά και άκουγες στη ταινία συνεχώς σειρήνες τους και μας φαίνονταν απίστευτο! Ο καλός αμερικάνος που ήταν και ήρωας της ταινίας έσωσε τη χώρα του από το κακό Μουσουλμάνο, πόσες ώρες αφιέρωσα συνολικά της ζωής μου για αυτό το σενάριο? Μάλλον και ο Υπεραμερικάνος (T)Rambo όταν πολέμησε τους κακούς Ρώσους στο Αφγανιστάν ήταν η πρώτη φορά που αμερικάνικη ταινία έκανε λάθος και είπε καλά λόγια (τότε) για αυτό το λαό που εξαφάνισε ή προσπαθεί να εξαφανίσει ακόμα! Ευτυχώς εύκολα ξεχάστηκε το "τυπογραφικό λάθος" με άλλες ταινίες πιο σύγχρονες και με τη σωστή εκδοχή των Μουσουλμάνων...


... Τώρα που μεγάλωσα, ίσως να είναι λίγο τρελή σύμπτωση αλλά θυμήθηκα πως στην Αμερική και στην Ευρώπη έχουν θέμα με μία ομάδα φάντασμα, πώς λέγεται? Κάτσε θυμήθηκα! (ότι θυμάμαι χαίρομαι) Αλ Κάιντα δεν λέγεται? Που μέσω της οργάνωσης φάντασμα δικαιολόγησαν επίθεση σε άλλα κράτη και έριξαν μόνοι τους πύργους? Τότε δεν ήταν που πέθανε κόσμος και κοσμάκης? Κάτι αντίστοιχο δεν έγινε και στην Ισπανία όταν έσκασαν οι "μπόμπες" της Αλ Κάιντα στον ηλεκτρικό τους σιδηρόδρομο? Πάλι νεκρούς είχαν αν θυμάμαι καλά! Στη Γαλλία? Στην Αγγλία?

...Τί έκαναν τότε τα κράτη αυτά? Πολλά! Πολλά και σκληρά για όλους! Το είπε και η αγαπημένη μου τηλεόραση! Για όσους έχουν άλλο χρώμα σάρκας από λευκό αλλά και για λευκές σάρκες που έδειχναν τρομοκράτες της Αλ Κάιντα λευκούς υπέρ άνω υποψίας! Τους έκαναν όλους ύποπτους για τα πάντα! Στις ειδήσεις το έλεγαν ξεκάθαρα: Μουσουλμάνοι έβαλαν τη μπόμπα! Σκοτώθηκε κοσμάκης, τυχερός είμαι που ζω ακόμα! Τώρα πια φοβούνται να κοιτιούνται στους δρόμους, κοιτούν κάτω και προχωρούν για να μη προκαλέσουν τον απέναντι τους και τους βάλει μπόμπα! Γιατί δεν ξέρουν ποιός είναι ο επόμενος τρομοκράτης και ζητούν έτσι από το κράτος τους περισσότερους ελέγχους! Μάλιστα... τί μου θυμίζει αυτό, κάτσε θυμήθηκα! Κάτι έκαναν κάποιοι δικοί μας τρομοκράτες, και αμέσως έπεσαν σκληρότερα μέτρα και σε εμάς, στην Ελλάδα!

...μάλιστα αναφέρονται σε ειδήσεις (τρομάρα τους, τόλμησαν να το βγάλουν) πως στη Γαλλία έδιωξαν κάποιες ομάδες ξένων από τη χώρα τους! Δεν τρόμαξε η Κυβέρνηση της Γαλλίας τί θα πουν τα άλλα κράτη, το 75% των Γάλλων συμφωνούσε! Μιλάμε τώρα για τσιγγάνους ή για τους Μουσουλμάνους? Δεν έχω μπερδευτεί όμως, μιλάμε για ξένους στο κράτος που δεν θέλησαν να ενταχτούν στους νόμους του και δεν κοίταξαν να ενσωματωθούν με το λαό και τις συνήθειές του! Εφυγαν αλλά πού πήγαν? Να εξαερώθηκαν αποκλείεται, κάπου πήγαν και δεν μάθαμε, μάλλον δεν βόλευε να μάθουμε! Για Αμερική και Αγγλία γνωρίζουμε πως τους έχουν στοχοποιημένους τους Μωαμεθανούς, αποκλεισμένους, τους έχουν όλους σαν πιθανούς τρομοκράτες της Αλ Κάιντα και αν είσαι Μωαμεθανός πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι τρομοκράτης! Εκεί στην Αμερική και Αγγλία εξαφανίζονται, ανακρίνονται και περνούν του Χριστού τα Πάθη σε όλα τα επίπεδα από τα ίδια τα κράτη που μένουν (με χαρτιά) και δεν ενσωματώνονται στα ήθη, έθιμα και συνήθειες των συγκεκριμένων κρατών! Στη πράξη δεν ενσωματώνονται πουθενά, σε κανένα κράτος. Εχουν δική τους ηθική, έχουν δική τους άποψη για τα πράγματα και πουθενά στην Ευρώπη δεν τους θέλουν. Στην Ιταλία ο Μπερλουσκόνι το είπε ξεκάθαρα: Πρώτα οι Ιταλοί. Τί σκάνδαλα παίζουν με το Μπερλουσκόνι και ακόμα εκεί είναι, κάτι θα ξέρουν οι Ιταλοί που δεν άλλαξαν. Φυσικά το έχω ξαναπεί πως στην Ιταλία δεν θέλουν άλλους να διαχειρίζονται το χρήμα άλλοι από τη Μαφία, αλλά η καθημερινότητα της Ιταλίας δεν άλλαξε. Εμείς τί κάναμε για αυτό το θέμα όταν άλλες χώρες "αναπτυγμένες" δεν το έλυσαν και είμαστε γνώστες των προβλημάτων?

...Πάμε πιο κάτω τώρα ανοίγοντας παρένθεση! Η Τουρκία ξέρουμε πως ακολουθεί έξυπνη αλλά και επιθετική πολιτική! Διεκδικεί συνεχώς Ελληνικά εδάφη, κάνουν συχνά πράξεις που δικαιολογούν πόλεμο όπως πχ να πετάνε τούρκικα πολεμικά αεροσκάφη οπλισμένα σε Ελληνικό έδαφος που παρενοχλούν τα δικά μας αεροσκάφη, μάλιστα απαιτούν να αποχωρίσουμε κι όλας! Το ίδιο τροπάρι ακολουθούν και στη θάλασσα! Κέρδισαν μάλιστα τον ορισμό "Γκρίζες ζώνες", λέγοντας κέρδισαν εννοώ πως εκεί που κάποιο μέρος ήταν Ελληνικό, τώρα είναι διεκδικήσουν και οι Τούρκοι! Τώρα πια συζητάμε για Ελληνικά μέρη αν θα πρέπει να τα πάρουν οι Τούρκοι! Το συζητάμε και δεν έχουμε πάρει τα όπλα να φάμε όσους ευχαρίστησαν τους Αμερικάνους, που περίμεναν να φυσήξει ο αέρας να πάρει την Ελληνική σημαία, δεν έχουμε ακόμα κάψει τη Βουλή μαζί με τους 300 άεργους και όλο το συρφετό που τους περιτριγυρίζει! Για εμένα θα πρέπει να καούν και οι φαμίλιες τους, άλλωστε οι ίδιες οικογένειες τόσα χρόνια μας κυβερνούν, πόσες γενιές πρέπει να κυβερνούν οι ίδιες οικογένειες? Μάλλον όχι γιατί είναι κακό, αλλά γιατί είναι παράνομο! Αρα φυσικά δεν το προτείνω, απλά δεν το αποκλείω κι όλας κάποια στιγμή να συμβεί αν βρεθεί κάποιος που αντί να αυτοκτονήσει, αποφασίσει να μπει με εκρηκτικά και το κάνει το μαγαζί τους οικόπεδο! Κλείνω εδώ τη παρένθεση, θα καταλάβετε γιατί την έβαλα...

...Είχαμε πριν λίγο καιρό εκλογές! Μάλιστα! Κάθισα με τις ώρες μπροστά στην αγαπημένη μου τηλεόραση για να μου πουν ποιές είναι οι λύσεις που πρέπει να αποφασίσω για τη γειτονία μου! Μου έδειξαν υπέροχες στατιστικές, με ωραία χρώματα και όμορφα νούμερα! Δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά δεν πειράζει! Μια μου έλεγαν εκεί στη τηλεόραση πως ψηφίζουμε για δήμαρχο, μία για το Καλλικράτη, μια για το ΔΝΤ! Δεν πειράζει που δεν κατάλαβα, είχαν λύσεις και μου έδωσαν! Μου έλεγαν έμμεσα να μη πάω να ψηφίσω! Πόσες φορές άκουσα άραγε πως θα υπάρχει μεγάλη αποχή από τις εκλογές? Αγαπημένη μου τηλεόραση, αφού όπως με εκπαίδευσες πως θα απέχει όλη η Ελλάδα από τις εκλογές, μου είπες μετά ευγενικά πως έχω αν αποφασίσω να πάω να ψηφίσω να πάω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ! Μα... εντέλει γιατί δεν μου το έλεγες από την αρχή πως είχαμε εκλογές κομματικές? Γνωρίζουμε πως θα υπήρχε πολλή δυσαρέσκεια από τους πολίτες για τη πολιτική! Είχαν προβλέψει όμως οι πολιτικοί να μάθουν και να πάρουν τα μέτρα τους! Ηξεραν πως δεν θα έπαιρναν τους ψήφους που έπρεπε, μια που πολλοί Έλληνες γύρισαν (καλώς ή κακώς) τη πλάτης τους! Ηξεραν πως η γνωστή τους τακτική των πολιτικών να υπόσχονται δουλειές σε Έλληνες φαλίρισε γιατί όποιο κομματόσκυλο μπήκε σε δουλειά όταν άλλαζε κυβέρνηση έφευγε! Κάτι υποσχέθηκαν όμως σε κάποιους που το ήθελαν και έτσι κέρδισαν ψήφους!

...Η αλήθεια είναι πως πιστεύω πως φέτος ψήφισαν τα ελάχιστοι Έλληνες με συνείδηση αλλά ψήφισαν πολλοί από συνήθειο και ίσως κι όλας και τύποι που νομίζουν πως με τη ψήφο κάτι αλλάζει όχι με επιχειρήματα απλά ήταν ρομαντικοί! Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των εκλογών! Κι όμως αυτό είχαμε να το δούμε από το 80! Να βγαίνουν κάποιοι με σημαίες και να χαίρονται για τον εκπρόσωπό τους! Τα κανάλια το έδειξαν, λίγο αλλά το έδειξαν! Πακιστανοί, Αφγανοί, από το Μπαγκλαντές Φιλιππινέζοι αλλά όχι Έλληνες πίσω και κάτω από τις πράσινες σημαίες! Μάλλον κάτι έχει πάθει η αγαπημένη μου τηλεόραση και μου δείχνει τους Έλληνες πιο σκούρους μόνο το πράσινο το δείχνεις σωστά και κάτι έπαθε και ο ήχος σου! Μιλάνε αυτοί οι σκούροι έλληνες λίγο σπασμένα! Τί έπαθες γλυκιά μου? Χάλασες? Εγώ σε αγαπάω......επόμενη μέρα από τις εκλογές! Νέα ημέρα, όμορφη γιατί η αγαπημένη μου τηλεόραση έφτιαξε όπως φαίνεται και τα χρώματα έγινα πάλι φωτεινά, χαμογελαστά πρόσωπα βλέπω στο γυαλί! Το έχω ξαναπεί μένω στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα! Εκεί που συχνά αναφέρουν στην αγαπημένη μου τηλεόραση πως γίνονται ληστείες, σκοτωμοί, φασαρίες μέχρι που οι παιδικοί μου φίλοι φοβήθηκαν και άλλαξαν περιοχή, εγώ μάλλον δεν μπόρεσα να φύγω αν και μάλλον πρέπει να φοβάμαι, έτσι μου λέει η αγαπημένη μου τηλεόραση! Κάθε πρωί πηγαίνω τη γυναίκα του σπιτιού μέχρι το σταθμό στις 5:30 για να πάει στη δουλειά της, γιατί κάθε μέρα (λάθρο)μετανάστες κλέβουν τις γυναίκες που βρίσκουν μόνες! Αυτό το λέει και η τηλεόραση μερικές φορές, αλλά πριν το ακούσω στην αγαπημένη μου, το είχα δει και το είχα ακούσει πολύ καιρό πριν! Εχω πάει πολλές φορές στην ασφάλεια του Α/Τ Αγίου Παντελεήμονα και έχω κάνει αναφορές για τη κατάσταση που κυριαρχεί στη περιοχή μου! Στις ταινίες της αγαπημένης μας τηλεόρασης έτσι δεν γίνεται? Δεν πάει ο καλός και ήσυχος πολίτης στην αστυνομία? Ετσι έκανα και εγώ, αλλά τη ξέρουν τη κατάσταση! Πάντα τα ίδια λόγια: "Σε καταλαβαίνω φίλε μου, αλλά και να τους πιάσουμε θα φάνε 2 χρόνια με αναστολή και θα είναι πάλι έξω", "σε νιώθω φίλε, αλλά δεν τους ξέρουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά γιατί δεν έχουμε δυνάμεις, βλέπεις τί χάος υπάρχει"! Πράγματι, όποιος έχει πάει στην ασφάλεια του Α/Τ του συγκεκριμένου τμήματος θα φρίξει! Τα κρατητήρια γεμάτα πάντα, πάντα η ασφάλεια έχει πολλή δουλειά, προσπαθούν αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα! Προσπαθούν μόνοι τους, αλλά οι νόμοι τους αφήνουν να κάνουν κάτι ανόητο, να τους πιάνουν αλλά μετά να τους αφήνουν! Μιλάμε έχω μπει στο ρόλο μου, το ζω! Αγαπημένη μου τηλεόραση, παίζω επιτέλους στις ταινίες που έβλεπα κάποτε, αυτές τις αμερικάνικες! Τί τιμή, μάλιστα χωρίς να περάσω κάστινγκ, δεν χρειάστηκα να πάω και σε κάποια σχολή υποκριτικής, μάλλον με διάλεξαν να παίξω σε αυτή τη ταινία γιατί έχω μούρη που γράφει καλά στο φακό...

...Αγαπημένη μου τηλεόραση θα σε αφήσω για λίγο, πηγαίνω λοιπόν όπως σου είπα τη γυναίκα του σπιτιού μου συνοδεία μέχρι το σταθμό να πάρει το τραίνο για να πάει για δουλειά! Μετά πού να κοιμηθώ, ακούω λίγες ειδήσεις στο ΣΚΑΪ για να πιω το καφέ μου για να ξεκινήσει η μέρα μου! Αγαπημένη μου, επέστρεψα! Ακούω λοιπόν από εκεί πρώτα πως οι Μωαμεθανοί θα κλείσουν έντεκα πλατείες, κεντρικές για να προσευχηθούν! Εκεί το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι! Μισό λεπτό, να προσευχηθούν σε κεντρικές πλατείες? Εννοούν στις κεντρικές πλατείες της Κηφισιάς, Εκάλης, Πολιτείας, Γλυφάδας? Κολλάω τη μούρη μου στο γυαλί της αγαπημένης μου τηλεόρασης, δυναμώνω την ένταση της φωνής της! Μπα... όχι, πήραν άδεια (!) για τις πλατείες που κάθε μέρα κλέβονται Έλληνες, δεν πατάνε με τίποτα Ελληνίδες τα βράδια από τους (λαθρο)μετανάστες, εκεί στις περιοχές που ακούμε κάθε μέρα πως σκοτώνουν για να ορίσουν τη περιοχή δράσης τους! Ευτυχώς δυναμώνοντας τον ήχο της τηλεόρασης μου, δεν άκουσα αυτό το κακό διαβολάκι που έβλεπα μερικές φορές σε ταινίες που έλεγε κακά πράγματα στον ήρωα της ταινίας, έτσι δεν το άκουσα να λέει: "Εσύ που λυπάσαι για τη κατάντια αυτών των άμοιρων ανθρώπων σκέφτηκες κάποια πράγματα πριν τους δεις σαν αθώους προσκυνητές που καταπιέζονται από κακούς φασίστες? Πώς πρόλαβαν να κλείσουν πλατείες χωρίς έγγραφη άδεια από το Δήμο? Αν αυτοί μπορούν να κλείσουν 11 πλατείες για προσευχές γιατί δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε το ίδιο? Πότε πρόλαβαν αφού τη προηγούμενη ημέρα είχαμε εκλογές? Τόσα χρόνια υπάρχει αυτή η γιορτή τους, τώρα τους έπιασε η κάψα για να προσευχηθούν στις πλατείες αυτές? Δεν ήταν λίγο ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλαν πως είμαστε πολλοί και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μπροστά σε Εθνικά μας σύμβολα όπως τα Προπύλαια, ενώ τους συμβασιούχους που είχαν στην Ακρόπολη τα ΜΑΤ τα έκαναν τούμπανο στο ξύλο που πήγαν εκεί? Δεν σκέφτηκε κανένας πως όποιος τουρίστας αυτή τη φορά είδε έτσι το κέντρο της Αθήνας ακόμα θα τρέχει για να φύγει?" Εβλεπα με το βλέμμα του Χάνου, ξέρετε, του αποχαυνωμένου, την αγαπημένη μου τηλεόραση να μου δείχνει τους καλούς προσκυνητές που απλά θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στη προσευχή! Εκεί που πήγαινα να σκεφτώ κάτι ο κος Λυριτζής και ο κος Οικονόμου έλεγαν πως είναι δικαίωμα τους να προσεύχονται, πως δεν είναι δυνατόν να ενοχλούν, και έμμεσα με έπεισαν πως είναι κρίμα που τόσο καιρό δεν έχουν και κάπου να προσεύχονται αυτοί οι κυριούλιδες! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να σκεφτώ εγώ, μου τα έλεγαν όλα οι κύριοι Λυριτζής και Οικονόμου...

...τώρα λοιπόν αφού ενημερώθηκα από το ΣΚΑΪ, (Λυριτζή και Οικονόμου) πως μαζεύονται εκεί όλοι αυτοί οι Μωαμεθανοί στη πλατεία δίπλα από το σπίτι μου, είπα να πάω να δω και από κοντά αν εγώ είμαι τρελός, φασίστας και όλα τα δεινά της περιοχής μου τα βλέπω και εγώ! Αλλωστε τόσα χρόνια βλέπω πως όλοι αυτοί οι Μουσουλμάνοι είναι κακοί! Τόσες ταινίες έχουν βγάλει και δεν είδα ποτέ το καλό Μωαμεθανό που οι κακοί Χριστιανοί του την έπεσαν για να τον κάνουν δούλο, να του κλέψουν το πετρέλαιο και τον αυτοσεβασμό του! Είμαι καλά ενημερωμένος από την αγαπημένη μου τηλεόραση και καμαρώνω για αυτό! Ηθελα να δω και οι γείτονες αν έχουν την ίδια αντίδραση με εμένα! Πράγματι εκεί που νόμιζα πως έπαιζα σε ταινία και ήμουν ο καλός, τώρα έμαθα κάτι άλλο, πως εγώ είμαι ο κακός της ταινίας! Αγαπημένη μου τηλεόραση, γιατί μου το κάνεις αυτό? Ας έβαζα τα κατάλληλα ρούχα και το σωστό βλέμμα! Το πιο γελοίο θέαμα ήταν μπροστά στα μάτια μου! ΜΑΤ να κρατούν σε απόσταση "ασφαλείας" τους Έλληνες από τους Μωαμεθανούς! Μου είπαν πως δεν μπορώ να πλησιάσω, μάλλον είδαν και τα μάτια μου πως ήταν! Γυάλιζαν! Τους ρώτησα (τα ΜΑΤ) τί εννοούν πως δεν μπορώ να πλησιάσω στη πλατεία ΜΟΥ! Δεν την αγόρασα φυσικά για να είναι ΜΟΥ, αλλά είναι η πλατεία που έπαιζα από μικρός, που ανέβαινα στις μουριές και έπαιζα κρυφτό και μπάλα με τους φίλους μου! Είναι μέρος όλων των παιδικών μου ονείρων, παιχνιδιών, ήταν και αυτό μέρος της Ελλάδας που υπερασπίστηκα πηγαίνοντας φαντάρος! Μάλλον ένα μέρος της κι όλας το έχω πληρώσει γιατί πληρώνω φόρους, μη το ξεχνάμε! Πληρώνω φόρους, πληρώνω δημοτικά τέλη, πληρώνω με τη ΔΕΗ μου και για αυτή τη πλατεία. Πιέζονταν η κατάσταση, ήμασταν με τα ΜΑΤ στα κόκκινα, γιατί κανένας δεν έκανε πίσω! Τί γίνονταν στα μπαλκόνια γύρω από τη πλατεία? Γιορτάζαμε το ΟΧΙ, το σύγχρονο ΟΧΙ όμως! Μουσική, φώναζαν όσοι και όσες δεν κατέβηκαν κάτω και είχαν σημαίες στα μπαλκόνια τους, υπήρχε μεγάλη ένταση πάνω και κάτω από τη πλατεία! Αγαπημένη μου τηλεόραση ποιός είμαι εντέλει? Ο καλός ή ο κακός γιατί αγχώνομαι? Η ένταση συνεχίζεται και εγώ ακόμα με τα ΜΑΤ τα λέμε χωρίς να οπισθοχωρήσουμε ένα μέτρο! Κάποια στιγμή μου λέει ένας ΜΑΤατζής "Ποιός είσαι εσύ? Ταυτότητα έχεις?" (κλασσική φάση για να ψαρώσει εύκολα κάποιος για έλεγχο)! Απάντησα φυσικά έχω ταυτότητα, πάντα τη κουβαλάω από 18 χρονών! Εσύ δεν έχεις όμως στην επωμίδα σου το δικό σου αριθμό μητρώου όπως προβλέπεται! Μάλιστα ο Χρυσοϊδης το απαίτησε αν θυμάμαι καλά να φαίνονται τα διακριτικά σας νούμερα για αναφορές κατοίκων όταν υπάρχει μη προβλεπόμενη αστυνομική συμπεριφορά! Το είχα δει στην αγαπημένη μου τηλεόραση που το είχε πει αυτό το καλό παιδί και κατατρεγμένο ο κος Χρυσοχοϊδης! Προβλέπεται, δεν προβλέπεται αρχίζουμε το τροπάρι, σιγά να μην ιδρώσω! Χρόνο είχα, διάθεση να μου μιλήσει με επιχειρήματα είχα, τους Μωαμεθανούς να προσεύχονται δεν έχω διάθεση να βλέπω και να χαμογελούν όταν οι κάμερες των ΜΜΕ δεν τους έπιαναν! "Μια που είπαμε για ταυτότητες ρε φίλε, του είπα, αυτοί οι (λαθρο)μετανάστες έχουν ταυτότητες και τους προστατεύετε με τόσο ζήλο?" Απάντηση κλασσική και αναμενόμενη: "Φίλε, εγώ εντολές παίρνω και εκτελώ...". Αυτή ήταν και η κλασσική δικαιολογία που είχαν όλοι οι ευθυνόφοβοι στρατιώτες των "SS" Δίκη της Νυρεμβέργης, άλλοι φταίνε, όχι εγώ! Εγώ είμαι όργανο! Ρε όργανο τότε φύγε, είμαι Έλληνας πολίτης και εσύ όργανο που υποτίθεται με προστατεύεις! Αν με προστάτευες δεν θα ήμουν κάθε μέρα ξημερώματα να πηγαίνω τη γυναίκα του σπιτιού στο σταθμό! Αν με προστάτευες δεν θα έκλεβαν το σπίτι μου! Αν με προστάτευες τώρα στις πλατείες θα έπαιζαν Ελληνόπουλα όπως εμείς κάποτε παίζαμε! Αν με προστάτευες δεν θα είχαμε λαθρομετανάστες αλλά μετανάστες εργαζόμενους! Αν ένιωθες πως είσαι λίγο Έλληνας θα ντρεπόσουν για τη θέση σου απέναντι από τους Έλληνες και θα δήλωνες αδιαθεσία για να φύγεις από τη θέση σου! Παραδέξου το, γουστάρεις να το παίζεις εξουσία, γιατί Έλληνας δεν είσαι, είσαι απέναντι από τους Έλληνες! Απαιτούσα αφού δεν είχαν ξεκινήσει τη προσευχή τους να δουν τα χαρτιά άντρες της ΕΛ.ΑΣ όλων αυτών των Μωαμεθανών! Δεν μπορεί, όλο και κάποιος δεν θα είχε χαρτιά, κάποιοι θα είχαν λόγο απέλασης! Η τηλεόραση μου το έχει εξηγήσει πολύ καλά, οι Μουσουλμάνοι είναι κακοί! Μη μου το χαλάς τώρα! Πότε είδαμε ταινία ή είδηση καλού Μουσουλμάνου? Είναι κακοί σας λέω! Κάποια στιγμή όταν είδαν πως οι Έλληνες δεν έφευγαν, είδαν και τη δικαιολογία! Η δικαιολογία ήταν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής που από την άλλη μεριά έλεγαν τα ίδια που έλεγε όλη η Ελληνική γειτονιά! Εύκολη υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ., ξέρουν να παίζουν τρεις νότες (ΜΙ-ΛΑ-ΡΕ) που μάλλον τώρα δεν είχαν διάθεση για μουσική και είπαν να παίξουν τα χημικά λες και η Ελλάδα από εμάς τους Έλληνες έχει πρόβλημα! Αλλαξε το σενάριο εναντίων μου πάλι...

...κάποια στιγμή πια μετά τα χημικά επιστροφή στο σπίτι! Αλλωστε όπως είπα είναι και κοντά! Καλή μου τηλεόραση γιατί δεν μου είπες πως θα είχαμε τσάμπα AXE από την ΕΛ.ΑΣ. και χάλασα το δικό μου? Λέω κάτσε να δω τί λένε στην αγαπημένη μου! Εμεινα παξιμάδι για άλλη μία φορά! Τα ΜΜΕ έκαναν ότι καλύτερο να πείσει τη μέση κοινή γνώμη πως Ακροδεξιοί, κακοί Έλληνες, Φασίστες, ξενόφοβοι έκαναν κακό σε καλούς και αθώους προσκυνητές! Μάλιστα, συμφωνώ είμαστε κακοί και όλα αυτά τα παραπάνω κύριε Λυριτζή και Οικονόμου! Τόσο κόπο εσείς τα ΜΜΕ μας υποδείξατε πως οι Μωαμεθανοί είναι κακοί σε όλο το κόσμο! Εσείς κύριε Λυριτζή και Οικονόμου μαζί με τους υπόλοιπους της φάρας σας μας δείχνετε πόσο κακοί είναι οι Αφγανοί που λιθοβολούν γυναίκες γιατί κεράτωσαν τον άντρα τους! Εσείς κύριε Λυριτζή και Οικονόμου μαζί με τις υπόλοιπες μαριονέτες των ΜΜΕ μας δείχνατε πως η Αλ Κάιντα είναι στο πρόσωπο κάθε Μωαμεθανού! Εσύ κύριε Λυριτζή και Οικονόμου πού μένεις? Γιατί δεν φέρνεις την οικογένειά σου να μείνουμε στην ίδια περιοχή? Εχουμε ξενοίκιαστα σπίτια, ολόκληρες πολυκατοικίες είναι μόνο με αλλοδαπούς, μωαμεθανούς, ινδουιστές, είναι και φτηνά τα νοίκια, άσε που Έλληνες χρειαζόμαστε, Έλληνες είστε, καλοδεχούμενοι είστε! Αλλά θα ζήσετε και σαν εμάς! Χωρίς αστυνομικούς κάτω από το σπίτι σας (δεν ξέρω αν έχετε, απλά το λέω γιατί κάτι τέτοιο άκουσα, πως δημοσιογράφοι έχουν φρουρές κάτω από τα σπίτια τους, πως τους έχουν μέχρι και τα ψώνια να τους κουβαλούν), να έχετε και το αυτοκίνητό σας από κάτω, όχι σε πάρκινγκ, ως γνωστό στο κέντρο δεν παίζουν πάρκινγκ πολλά για όλους! Κύριοι των ΜΜΕ, γιατί νιώθετε πως είστε στο απυρόβλητο? Γιατί δεν φαντάζεστε πως κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός και εκεί που τα λέτε καλά στο γυαλί, αν σας βρούμε έξω θα αντιμετωπιστείτε σαν τους πολιτικούς μας, αφού είστε πιόνια τους? Αν βγαίνετε και υπογράφετε με τη φάτσα σας τα λόγια σας, κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείτε χρεωμένοι και η λύσσα των Ελλήνων μεγαλώνει όταν τον βγάζετε τρελό! Τόσα χρόνια εκπαίδευσης πως ο Μωαμεθανός είναι κακός τώρα γιατί μας την έπεσαν τα ΜΑΤ αφού εμείς είμαστε οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί?

...το ρεπορτάζ των ΜΜΕ, ιδιαίτερα των κυρίων Λυριτζή και Οικονόμου που έβλεπα ήταν εντυπωσιακό και φάνταζε υπέροχα στην αγαπημένη μου τηλεόραση αλλά τα χημικά που έφαγα με ενοχλούσαν λίγο! Είχαν στήσει και βανάκι με συνεργείο για να πάρουν στα Προπύλαια συνέντευξη από το πρόεδρα των Μωαμεθανών, που είπε χαρακτηριστικά πως απαιτεί Τζαμί στην Αθήνα, Τζαμί που θα πληρώσουμε εμείς σαν κράτος, σαν Έλληνες όμως για να έχουμε δικαίωμα να το ελέγχουμε! Μάλιστα, λεφτά δεν παίζουν για τους Έλληνες, θέλετε και Τζαμί!

Εδώ ξαναμπαίνει στη συζήτηση αυτό που είχα βάλει σε παρένθεση! Οι Τούρκοι κατάφεραν να δημιουργήσουν θέματα με κόλπα ώστε να απαιτήσουν Ελληνικό Χώρο για δικό τους! Απλά απαίτησαν και έγινε! Τώρα οι Μουσουλμάνοι εκεί που ήρθαν σαν κακομοίρηδες και σαν καλόπαιδα κατατρεγμένοι, σήκωσαν κεφάλι και ΑΠΑΙΤΟΥΝ και αυτοί από τη μεριά τους Τζαμί! Οποιος απαιτεί λοιπόν σε αυτό το κράτος κάτι κερδίζει αργά ή γρήγορα, αυτό διδάσκει η ιστορία! Αυτός που ήρθε απρόσκλητος στη χώρα μου, χωρίς χαρτιά, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς ανταποδοτικά οφέλη αλλά μόνο με απαιτήσεις όταν είδε πως κάποιοι τον φιλοξένησαν στη ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ σήκωσε κεφάλι! Λυπάμαι αλλά όταν σηκώνεις το κεφάλι ψηλά βρίσκεις καρούμπαλο από το ταβάνι και το ταβάνι σε αυτή τη χώρα είναι οι Έλληνες! Ταπεινά λοιπόν στη χώρα που σας φιλοξενεί γιατί αν δεν σας κάνει ας πάτε στη χώρα σας ή αλλού που θα σας ανέχονται και θα σας έχουν και Τζαμιά και χρήματα για πέταμα για να σας θρέφουν...

Μπας και πρέπει και οι Έλληνες να απαιτήσουμε αφού όπως βλέπουμε όποιος απαιτεί και δεν επαιτεί κάτι κερδίζει στο τέλος?


Άκου όμως την άλλη περίπτωση που μου φαίνεται πολύ λογικότερη: Στη τηλεόραση όπως ξέρεις κάθε μέρα μας λένε: Λεφτά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα! Δουλειές δεν υπάρχουν στην Ελλάδα! Είστε όλοι εσείς για εμάς ότι και για την υπόλοιπη Ευρώπη: Ανεπιθύμητοι, επικίνδυνοι και ενοχλητικοί και γενικά δεν σας θέλουμε! Θα τολμούσα να σκεφτώ κι όλας για πρώτη φορά αντί να το ακούσω στη τηλεόραση πως μπορούμε κι όλας να κάνουμε και δημοψήφισμα ανοιχτό μια που είμαστε ελεύθερη χώρα! Ποιος τους θέλει και ποιος δεν τους θέλει, αλλά αυτή τη φορά ονομαστικά! Ονομαστικά ώστε όποιος τους θέλει να τους πάρει στο σπίτι του και στη γειτονιά του! Τόσο δημοκρατικά! Θέλεις να προστατεύσεις ένα Μουσουλμάνο? Κανένα πρόβλημα! Πάρτον, έχουμε πολλούς! Θέλεις ένα μετανάστη? Πάρε μία ντουζίνα αλλά μη με αναγκάσεις να μείνω εγώ μαζί τους και εσύ στη Κηφισιά, δίκαια πράγματα!

...Μια φορά επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ προς όφελός μου! Τα ΜΜΕ μου είπαν πως οι Μωαμεθανοί είναι τρομοκράτες! Εξω από τη χώρα μου, χαρτιά δεν σας δίνουμε και όσοι έχετε σας πετάμε έξω σαν ανεπιθύμητους όπως και τα υπόλοιπα κράτη! Οσοι δεν μπορείτε να εργαστείτε, να ενταχθείτε στο εργατικό και πολιτιστικό, πολιτισμικό περιβάλλον μας δεν χωράτε, μας χαλάτε τη θέα! Βασικά συγνώμη, δεν είμαι ρατσιστής, βλέπω πολλή τηλεόραση! Βλέπω όση τηλεόραση χρειάζεται για να βλέπω τους Μωαμεθανούς σαν κίνδυνο και κίνδυνο στο σπίτι μου δεν θέλω! Ούτε στη γειτονιά μου, ούτε στη πατρίδα μου! Δεν φταίω εγώ, η τηλεόραση με εκπαίδευσε, εκεί να ζητήσετε τα ρέστα...

...την επόμενη μέρα ήταν η επέτειος της 17 Νοέμβρη! Τί ωραία, αγαπημένη μου τηλεόραση τί μου έχεις για σήμερα? Τα μάτια μου είναι μια χαρά, έτοιμος να σε θαυμάσω τί κόσμο θα μου δείξεις! Απλά λίγο το στήθος με ενοχλεί, αυτά τα ΜΑΤ ρίχνουν καλό πράμα με τα χημικά τους! Δεν θέλω να θυμηθώ πως εγώ τα πλήρωσα από τους φόρους μου! Πώς έλεγε κάποτε ένα ρητό: Τρεις και εξήντα παίρνετε και το κόσμο δέρνετε? Κάπως έτσι νομίζω... ΑΑΑααα θυμήθηκα και κάποιο άλλο, αυτό που λέει: Μη τα περιμένεις όλα από την αστυνομία, χτυπήσου μόνος σου! Πολύ αστεία ρε αυτά τα μηνύματα! Δεν κατάλαβα γιατί τα έβγαλαν! Μάλλον για να τα πειράξουν τα παιδιά! Φυσικά δεν τα προσυπογράφω, απλά τα αναφέρω μαζί με άλλες αστείες ατάκες που θυμήθηκα όπως: Τότε στη Χούντα που τους έλεγαν όργανα τάξης! Μπορώ χαϊδευτικά να τα λέω όργανα για να γλυτώνω χρόνο? Καλά παιδιά και πιστοί στην Ελλάδα! Αυτοί είναι που με προστατεύουν άλλωστε από τους κακούς! Η αγαπημένη μου τηλεόραση με έπεισε πως οι Τούρκοι πια δεν είναι εχθροί της Ελλάδας μας, αλλά είναι φίλοι μας! Είναι πια η Γείτονας Χώρα! Τί εύηχη έκφραση! Παίζει και όμορφες σειρές τα μεσημέρια για να νιώθω τόσο κοντά στα προβλήματά τους! Τυχαία έκοψαν και τις ταινίες που έβαζαν την 25η Μαρτίου με αυτούς τους Ελληναράδες με τις φουστανέλες κάτι να πολεμάνε! Μάλιστα κάποιοι με φουστανέλες επειδή πείραξαν τους φίλους μας, αυτοί τους σούβλισαν! Ενα κοντό με φουστανέλα μάλιστα τον έβαλαν και στη ψηρού! Μάλλον δεν θέλει η αγαπημένη μου τηλεόραση να βλέπουμε κακούς Έλληνες με φουστανέλες να χτυπούν τους φίλους μας! Αγαπημένη πολυπολιτισμική μου τηλεόραση πόσο σε αγαπάω που μου ανοίγεις τα μάτια και δεν μου κουράζεις το μυαλό!

...αγαπημένη μου τηλεόραση γιατί με μπερδεύεις τώρα? Πού είχαμε μείνει? ΑΑααα μάλιστα εκεί στην επέτειο της 17 Νοέμβρη! Ευτυχώς μου είπες πως θα υπάρχει πολλή αστυνομία, μάλιστα πολύ περισσότερη από άλλες χρονιές, χαρακτηριστικά 2.000 περισσότεροι! Αγαπημένη μου τηλεόραση γιατί με τρομάζεις? Θα γίνουν φασαρίες και θέλεις να με φοβίσεις πως μπορεί να φάω καμία ξώφαλτσα? Μα τις έφαγα χθες αγαπημένη μου γιατί ήθελα να κάνω το σωστό, να διώξω από τη πλατεία μου αυτούς τους κακούς Μωαμεθανούς! Σήμερα είναι άλλη μέρα! Μέρα που άλλο πάλι είναι, είναι επέτειος που έπεσε η Χούντα! Με μπέρδεψες πάλι όπως τότε που δεν ήξερα γιατί πράγμα πριν από λίγες ημέρες ψήφιζα! Να βγω έξω ή να μη βγω? Γιατί δεν μου λες τί γίνονταν στη Χούντα όπως τότε που ήμουν μικρός? Τότε δεν ήταν που έβγαινε έξω ο κακός ο Μπάτσος και χτυπούσε όποιον πήγαινε εναντίων σε όποιον σκότωνε την Ελληνική Γλώσσα? Τότε δεν ήταν που ο κακός ο Μπάτσος όποιον δεν του άρεσε τον χτύπαγε και κανένας δεν τολμούσε να πάει σε πορείες γιατί κινδύνευε να φάει ξύλο? Τώρα πια δεν υπάρχουν κακοί μπάτσοι αγαπημένη μου τηλεόραση! Μου έδειξες τόσες ταινίες που ο κακός ο Μπάτσος στο τέλος πήγαινε φυλακή ή τιμωρούνταν! Αγαπημένη μου τηλεόραση λέω να πάω να δω από κοντά τη πορεία! Μου έδειξες πως πια ο κακός Μπάτσος δεν υπάρχει! Πως είμαι ελεύθερος! Αυτό δεν αξίζει να το γιορτάσω με τους υπόλοιπους Έλληνες? Καλά, αυτό το τελευταίο είναι κακή λέξη, ο Έλληνας είναι κακή λέξη, για αυτό έφαγα ξύλο χθες και χημικά γιατί τόλμησα να πω πως είμαι Έλληνας και θέλω την Ελλάδα χωρίς τρομοκράτες...

...Αγαπημένη μου τηλεόραση σε φιλώ γλυκά, ευτυχώς που μπορώ να γράφω ότι χάσω σε dvd για να δω πώς γράφω στο φακό! Ρε παιδιά, τέτοια χολιγουντιανή παραγωγή δεν περίμενα! Τί ελικόπτερα να πετούν πάνω από τα κεφάλια μου, τί αστυνομία με όμορφες γυαλιστερές στολές, όμορφα πτυσσόμενα γκλομπς! Ομορφες ασπίδες, όπλα, κι άλλα χημικά, όπλα που πετούν τα χημικά ακόμα πιο μακρυά! Κανάλια των ΜΜΕ ακροβολισμένα παντού σαν να περιμένουν να δείξουν κάτι! Ρε παιδιά εδώ κόλλησα! Μισό λεπτό, ο ΓΑΠ λέει πως λεφτά υπάρχουν, εγώ απλά λέω πως τα χαλάσαμε σε αστυνομία! Ρε παιδιά, αν βάλω τώρα ένα μολύβι και χαρτί και αρχίσω να κοστολογώ όσα λεφτά βλέπω απέναντί μου, το αποτέλεσμα που βγάζω φτάνει να ξεπληρώσουμε το ΔΝΤ, να πάμε και για διακοπές για δύο-τρία χρόνια ο κάθε Έλληνας! Αφού έχουμε τόσους αστυνομικούς γιατί δεν καθάρισε ακόμα η Ελλάδα από τα ναρκωτικά, από τους λαθρομετανάστες, από τις παράνομες πόρνες, από τους κλέφτες? Τόσα άτομα, τόση τεχνολογία, τόσα όπλα και όμως βρέθηκαν όταν πάλι έπρεπε να αντιμετωπίσουν Έλληνες πάλι! Αγαπημένη μου τηλεόραση γιατί μου έκρυβες τόσο καιρό που είναι τα λεφτά που έλεγε ο ΓΑΠ? Είναι όλα απέναντί μου και τα θαυμάζω...

...ευτυχώς αγαπημένη μου τηλεόραση έδειξες πάλι την αλήθεια όπως πάντα! Ευτυχώς υπάρχουν και blogs που είναι σωστά και λένε την αλήθεια! Οποιος είναι εναντίων των ΜΑΤ είναι αντιεξουσιαστής, ευτυχώς τα ΜΑΤ δίκασαν και τιμώρησαν όσους είναι αντιεξουσιαστές με βουρδουλιές και συλλήψεις! Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs που μίλησαν για την ελευθερία του λόγου και έδειξαν για άλλη μία φορά πως όποιος πάει πορεία και εναντιωθεί με τα ΜΑΤ είναι αντιεξουσιαστής, λες και φοράνε στολή ή ταμπελάκι που αναφέρει αντιεξουσιαστής! Αυτός που έχει ταμπέλα είναι ο ένστολος αγαπητή μου τηλεόραση, ο άλλος δεν ξέρουμε ποιος είναι, γιατί μπορεί να είναι απλά ένας εξαγριωμένος πολίτης για τη κατάσταση της χώρας του, μπορεί να είναι προβοκάτορας, μπορεί να είναι και αυτός ασφαλίτης (πόσες φορές έπιασαν ασφαλίτες σε πορείες οι διαδηλωτές άραγε, ακόμα να μάθει ο λαός?) μπορεί να είναι ο καθένας και δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα τόσο αβίαστα εκτός και αν έχεις λόγους για να το κάνεις...

...αγαπημένη μου τηλεόραση που τόσο καιρό με εκπαίδευσες και νεοαγαπημένα μου blog γιατί τη μία ημέρα ήμουν ακροδεξιός και την επόμενη μέρα ακροαριστερός? Μάλλον δεν με αγαπάτε όσο σας αγαπάω και τα αφεντικά σας κάποια στιγμή δεν θα τους είστε τόσο χρήσιμα! Θυμηθείτε λοιπόν το άλλο γνωμικό "τη ρουφιανιά πολλοί την αγάπησαν αλλά το ρουφιάνο κανένας" και κρατήστε τη καλά στο μυαλό σας γιατί κάποτε μπορεί να γυρίσει ο τροχός και τότε εσείς να τρέχετε και εγώ να σας βαράω με ότι βρίσκω! Και να μην υπάρχω εγώ, όλο και κάποιος άλλος θα το έχει βάλει σκοπό, αποκλείεται να μην έχετε νιώσει πως υπάρχει πολύ μίσος γύρω σας για εσάς που θέλετε να μας κάνετε γκρίζα άβουλα αμόρφωτα και άμπαλα ανθρωπάκια! Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει και κάποτε πετυχαίνεται γιατί κανένας δεν είναι αλάθητος και τότε να δούμε πως θα είναι οι ειδήσεις...

...αυτό που θυμήθηκα αυτές τις ημέρες είναι τί σημαίνει η λέξη άνθρωπος: "Περισσότερο γνωστή είναι η εικαζόμενη αναγωγή σε ἄνω + θρώσκω (αναπηδώ) + ὄπωπα (αρχαϊκός παρακείμενος του ὁρῶ, βλέπω), βάσει της οποίας ο άνθρωπος είναι το ον που κοιτάζει και κινείται προς τα εμπρός, άρα είναι γεμάτος αισιοδοξία και στόχους." Γιατί όταν περπατάω πια δεν κοιτάω κάτω αλλά στα μάτια όποιον είναι απέναντί μου χωρίς φόβο γιατί δεν με φοβίζουν ούτε τα ΜΑΤ αλλά ούτε πια και οι κακοί Μουσουλμάνοι γιατί αποφάσισα πως ο Έλληνας δεν γίνεται, γεννιέται και ξέρω πως γεννήθηκα Έλληνας, ίσως από τις τελευταίες γενιές Έλληνα όπως τους ζήσαμε, όπως και η Ελλάδα ζει όσο ακόμα νιώθουμε πως έχουμε όνειρα! Είμαι άνθρωπος με όνειρα και στόχους, σίγουρα όχι ο μόνος! Σε αυτό δεν ευχαριστώ την πολυαγαπημένη μου τηλεόραση, γιατί μας θέλει να είμαστε να κοιτάμε κάτω και να περπατάμε κριμένοι και φοβισμένοι! Ελπίζω μια που βρέθηκαν τόσα ΜΑΤ αυτές τις ημέρες για τους Έλληνες να βρεθούν και για τους υπόλοιπους που έκαναν πάρτι αυτές τις ημέρες! ΜΑΤ υπάρχουν αγαπητέ ΓΑΠ, μας τα έδειξες πόσο καλά δουλεύουν και ελπίζω με τον ίδιο ζήλο να δοκιμάσουν μία φορά να τιμήσουν τη στολή τους πιάνοντας αυτούς που πρέπει και όχι να παίρνουν εντολές! Εύχομαι κάποια στιγμή όταν δεν φορούν τη στολή τους τα ΜΑΤ να μπορούν να λένε πως είναι ΜΑΤ και να κοιτούν το κόσμο στα μάτια όταν το λένε! Να το λένε με καμάρι γιατί μέχρι στιγμής όσοι γνώρισα να είναι στα ΜΑΤ δεν καμάρωσαν! Πάντα είχαν μία δικαιολογία και κοιτούσαν αλλού, όχι στα μάτια όταν αξιολογούνταν! Δεν με κοίταξαν στα μάτια να μου πουν πως έκαναν κάτι για το οποίο καμαρώνουν! Οταν δεν φορούν τη στολή τους και φορούν πολιτικά κρύβονται και δεν έχουν άδικο. Τόση ελευθερία είχα να νιώσω από τη Χούντα...

Αγαπημένη μου τηλεόραση χωρίζουμε!
Λέω να τα μάθω τα πράγματα με δικές μου εικόνες!
Καλή ήταν η μόρφωση που μου έδωσες... 


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan