Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων σε ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ

Δωρεάν συλλογή, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος για οικογενειακή ή για δημόσια χρήση παρέχουν τα μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ στους γονείς των παιδιών που γεννιούνται σε αυτά, μέσω της Τράπεζας βλαστικών κυττάρων Stem-Health Hellas του Ομίλου Υγεία.

Τα μοσχεύματα από βλαστικά κύτταρα που φυλάσσονται για δημόσια χρήση θα παρέχονται εντελώς δωρεάν από τη Stem-Health Hellas στους ασθενείς, χωρίς να επιβαρύνονται οι ίδιοι ή τα ασφαλιστικά τους Ταμεία.

Πρόκειται για την πρώτη οικογενειακή Τράπεζα στην Ευρώπη και τη μοναδική στην Ελλάδα που έχει διαπίστευση από τον Οργανισμό SACT-NetCord και μόνο 27 Τράπεζες παγκοσμίως έχουν λάβει αυτή την αδιαμφισβήτητου κύρους διαπίστευση.

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέας Βγενόπουλος επεσήμανε:
‘Η πρωτοβουλία των δυο μαιευτηρίων να προσφέρουν δωρεάν τη φύλαξη ομφαλοπλακουντιακού αίματος για οικογενειακή χρήση, αλλά και η προσπάθεια της Stem-Health Hellas να συμβάλει στη δημιουργία σημαντικού αποθέματος μονάδων για δημόσια χρήση συνάδει με τη συνεχή προσπάθεια του Ομίλου Υγεία να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης’.

Σύμφωνα με τον κ. Βγενόπουλο τα νοσοκομεία του ομίλου Υγεία θα συνεχίσουν να στοχεύουν στην παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, χωρίς να αδιαφορούν για τις πραγματικές ανάγκες και δυνατότητες της κοινωνίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan