Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μπουτάρης: "Τα οικονομικά στοιχεία του δήμου είναι πλαστα"

Την ενόχλησή του για τα γεγονός ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αμφισβήτησε τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, που ο ίδιος του παρουσίασε, εξέφρασε ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. 


 "Κατόπιν αυτού δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή την κωμωδία της ειλικρινούς ενημέρωσης από τον ίδιο τον Δήμαρχο, εν συνεχεία δε της αμφισβήτησης των στοιχείων αυτών από τον κ. Μπουτάρη.

Σε λίγες ημέρες - την 1 Ιανουαρίου 2011 - ο κ. Μπουτάρης θα έχει την δυνατότητα να αντιληφθεί το λάθος των ισχυρισμών του με τα ίδια του τα μάτια"
, δήλωσε ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

Ο Γ. Μπουτάρης έστειλε επιστολή στον Β. Παπαγεωργόπουλο και του ζήτησε να ορίσει ένα πρόσωπο από το οποίο θα ενημερωθούν ο ίδιος και οι συνεργάτες του για τα οικονομικά και άλλα θέματα του Δήμου, όπως και να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει περαίωση των χρεών του Δήμου προς την Εφορία.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος μίλησε σε εκδήλωση με τη συμμετοχή των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του και τους είπε πως όλοι είναι χρήσιμοι και όλοι θα αξιοποιηθούν.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan