Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Απειλούν τη ζωή μας οι "κύριοι" του islam.gr

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Έρχονται σε μια ελεύθερη χώρα, ακάλεστοι, λάθρα, παραβιάζοντας σύνορα και νόμους, απειλώντας την ασφάλειά μας, τον τρόπο ζωής μας και εκμεταλλευόμενοι τη φιλοξενία μας και την ελευθερία που τους παρέχεται και μας... απειλούν, εκδίδοντας στην ουσία fatwa εναντίον μας, μέσα στον ίδιο μας τον τόπο! Νομίζοντας ίσως ότι θα μας τρομάξουν και κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Όχι κύριοι του islam.gr, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε.
Από την άλλη, η απόπειρα κατατρομοκράτησης και μάλιστα σε πρώιμο στάδιο, των δημοσιογράφων οι οποίοι ανθίστανται στο βίαιο επεκτατισμό που εκπέμπουν οι εδώ δραστηριότητες κάποιων μουσουλμάνων, δεν θα περάσει κύριοι της ιστοσελίδας islam.gr. Δείτε εδώ.... την ευθεία απειλή κατά της εφημερίδας "Ελεύθερη Ωρα" με τα... θανάσιμα ψέματα!!! http://www.islam.gr/cgi-bin/pages/page3.pl?arlang=Greek&arcode=101121115716&argenkat=Αρθρα
Μπορεί να καταχράστε της ελευθερίας που σας παρέχει αυτή η χώρα, ελευθερία την οποία ποτέ δεν απολαύσατε στις χώρες από τις οποίες προέρχεστε και όπου οι χριστιανοί οδηγούνται στο απόσπασμα, όμως εδώ υπάρχουν και νόμοι. Και έτσι που το πάτε, το ποινικό σας μητρώο θα αρχίσει να γεμίζει καταδίκες.
Δεν θα καμφθούμε
Κύριοι του islam.gr, δεν θα οδηγηθούμε από κυρίαρχοι στη χώρα μας, στις ιδιότυπες κατακόμβες, που εσείς σε συνεργασία με Μπουταροκαμίνηδες και λοιπούς παρακμιακούς και ελευθεριακούς της άκρας αριστεράς, μας ετοιμάζετε. Την ελευθερία μας δεν την διαπραγματευόμαστε και θα την υπερασπιστούμε σθεναρά. Η χώρα μας δεν θα μετατραπεί σε ένα απέραντο γκουλάγκ και κολαστήριο για τους χριστιανούς γιατί έτσι θέλετε εσείς. Εμνείς εδώ γεννηθήκαμε και εδώ θα πεθάνουμε. Εσείς ήρθατε εδώ δίκην εισβολέων και αντί να προσπαθήσετε να ζήσετε μαζί μας εν ειρήνη, μας απειλείτε.
Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας
Κύριοι, καταλογίζετε στην «ΕΩ» «προβοκάτσια», την ώρα μάλιστα που σε κάθε έλεγχο οι ομόθρησκοί σας προφασίζονται καταστροφή του Κορανίου. Διαστρέφετε έννοιες και υποτιμάτε βάναυσα τη νοημοσύνη μας. Όμως, ως εδώ και μη παρέκει. ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ. ΜΑΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan