Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μίζες για μεταγραφές

Για απάτη εκατομμυρίων κατηγορείται η χήρα του παραστρατιωτικού ηγέτη Αρκάν, Τσέτσα Ραζντάτοβιτς. H λαϊκή τραγουδίστρια εμπλέκεται σε σκάνδαλο με μεταγραφές της Όμπιλιτς, μεταξύ των οποίων και αυτή του Σάριτς στον Άρη.


Για συμμετοχή σε απάτη διώκεται η Τσέτσα Ραζντάτοβιτς, λαϊκή τραγουδίστρια και χήρα του παραστρατιωτικού ηγέτη και αρχηγού του σερβικού υποκόσμου, Αρκάν.

Η Τσέτσα κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε, από το 2000 έως και το 2003, ποσό 3,5 εκατ. δολαρών και 4 εκατ. γερμανικών μάρκων που προερχόταν από τις μεταγραφές εννέα ποδοσφαιριστών της Όμπιλιτς. Εκείνη την περίοδο, η τραγουδίστρια ήταν πρόεδρος της ομάδας.

Μεταξύ των μεταγραφών είναι και εκείνη του Μίροσλαβ Σάριτς στον Άρη, αντί 800.000 μάρκων, καθώς και των Νίκολα Λάζετιτς στη Φενέρμπαχτσε για 6 εκατ. μάρκα και του Μίλαν Ομπράντοβιτς στη Λοκομοτίβ Μόσχας για 3 εκατ. μάρκα.

Μετά τη δολοφονία του Αρκάν, η χήρα Σβετλάνα, ανέλαβε.....
πολλές από τις δραστηριότητές του, μία εκ των οποίων ήταν η προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας, Όμπιλιτς, την οποία ο Αρκάν είχε οδηγήσει από την αφάνεια μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Δυόμισι χρόνια μετά το θάνατο του Αρκάν, η Τσέτσα έδωσε μια συναυλία προς τιμήν του στο "Μαρακανά" του Βελιγραδίου, μπροστά σε περισσότερους από 100.000 θεατές που συγκεντρώθηκαν να ακούσουν τα "τούρμπο - φολκλόρ" τραγούδια της. Σε κάποιο διάλειμμα, φώναξε προς το πλήθος που παραληρούσε "Τον Αρκάν τον λάτρευα σαν θεό. Ήταν ένας μεγάλος πατριώτης"!

Κατηγορούμενη για την υπόθεση είναι και η αδελφή της Τσέτσα, Λίντια Βελίτσκοβιτς - Οτσόκολιτς. Η χήρα του Αρκάν κατηγορείται επίσης για κατάχρηση δημόσιας θέσης και παράνομη κατοχή μεγάλης ποσότητας όπλων.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan