Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Γκάρεθ Μπέιλ

Το αστέρι της νέας δεκαετίας θεωρείται από πολλούς ο 21χρονός άσος της Τότεναμ Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος φέτος διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, έχει μαζέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Ήδη αρκετοί σύλλογοι ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια του για να τον αποκτήσουν...
Όμως ποιος είναι πραγματικά, η φετινή αποκάλυψη της Πρέμιερ Λίγκ; Ο Γκάρεθ Μπέιλ γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1989 στο Κάρντιφ και από μικρός έδειξε το σπουδαίο ταλέντο του, με αποτέλεσμα να τον πάρει η Σάουθαμπτον στις ακαδημίες της σε ηλικία εννέα ετών.  Εκεί έκανε και το ντεμπούτο του στα 16 του χρόνια με την φανέλα των «Αγίων», καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει και ο δεύτερος νεότερος παίκτης της ομάδας, μετά τον Θίο Γουόλκοτ. Στον σύλλογο του Χάμσαιρ έμεινε μέχρι τις 12 Μαίου του 2007, αφού η Τότεναμ κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του ξοδεύοντας για χάρη του 5 εκ. λίρες.
 Στους «Σπέρς» όπου αγωνίζεται τώρα έχει «βγάλει» μάτια με την απόδοση του και σε αυτό, μερίδιο παίρνει και ο τεχνικός του λονδρέζικου συλλόγου Χάρι Ρέντκναπ, ο οποίος έχει διαχειριστεί έξοχα το πλούσιο ταλέντο του. Ήδη το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τον νεαρό Ουαλλό, που με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και στο Champions League(ειδικά το χατ τρικ στην ήττα με 4-3 από την Ίντερ είναι το αποκορύφωμα), έχει αρχίσει να δημιουργεί την δικιά του μοναδική ιστορία. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan