Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Μύλος» με Μιραλάς

Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να εξέφρασε χθες σε γαλλική ιστοσελίδα την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο μάνατζέρ του Κριστόφ Ανροτό τονίζει ότι τα πράγματα δεν είναι απλά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, στη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σεντ Ετιέν υπάρχει όρος, ο οποίος λέει ότι «αν βρεθεί ομάδα και δώσει τον Ιανουάριο 1,7 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός για να τον κρατήσει, τότε αυτή η ομάδα μπορεί να αποκτήσει τον Μιραλάς έναντι 4,2 εκατ. ευρώ».

Μάλιστα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» αναφορικά με τις προθέσεις του Βέλγου άσου ο μάνατζέρ του τονίζει χαρακτηριστικά:...
«Αυτή τη στιγμή ο πελάτης μου δεν σκέφτεται να μείνει ή να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αυτό που τον απασχολεί είναι να παίζει καλή μπάλα σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού».

Την ίδια ώρα πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε: «Τον Κέβιν θα τον κρατήσουμε, έχουμε χρόνο να ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς του» και θεωρούν ότι όλα αυτά είναι κόλπα το μάνατζέρ του προκειμένου να ασκήσει πίεση.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan