Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Ν. Σεργιανόπουλος: Αργοπεθαίνει η μάνα του...

Ο σπαραγμός της λυγίζει και σίδερα. Η μάνα του αδικοχαμένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου έχει παραιτηθεί από τη ζωή, αρνούμενη να δεχτεί ότι ο πολυαγαπημένος της γιος, αλλά και η κόρη της που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, δεν είναι πια κοντά της. Η κ. Νικολέτα Σεργιανοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο newsbomb.gr:
«Πώς να είμαι καλά παιδί μου; Δεν αλλάζει τίποτα σε μένα. Δεν τρώω, δεν μπορώ να φάω. Ούτε...
φάρμακα παίρνω. Θέλω να πεθάνω, να πάω να βρω τα παιδιά μου, να ξαναγίνουμε πάλι οικογένεια. Δεν μπορώ να κάτσω στο σπίτι. Πάω στο νεκροταφείο στις 6 το πρωί και φεύγω στις 6 το βράδυ. Έχασα τα παιδιά μου, έχασα το φως στη ζωή μου. Αν ήξερες τι παιδιά είχα… Όλη μέρα κλαίω και ουρλιάζω μπροστά στις φωτογραφίες τους. Πότε θα γίνει το θαύμα να πάω να βρω τα παιδιά μου;»
Δεν θέλετε να ζήσετε για τα εγγονάκια σας;
«Όχι, δεν θέλω. Τα εγγονάκια μου έχουν τη ζωή τους, τον δικό τους τον καημό, αλλά θα πάρουν το δρόμο τους. Θέλω να φύγω να μην τα κουράζω κι αυτά, να μην τα ενοχλώ.»
Ο γαμπρός της, Χρήστος Παπαθεοδώρου, άνδρας της κόρης της Έφης, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο περίπου ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του αδελφού της, είπε στο newsbomb.gr: «Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θέλει να πάει στα παιδιά της, να την έχουν λέει παρέα. Δεν τρώει. Έχει φτάσει 38 κιλά. Πρωί – βράδυ είναι στα μνήματα. Στο σπίτι μου έρχεται μόνο όταν λείπω εγώ. Κοιτάει τις φωτογραφίες, σπαράζει και φεύγει. Αρνείται να πάει στο γιατρό, αρνείται να πάρει τα φάρμακά της. Κάθε μέρα αργοπεθαίνει. Πήρε πια το δρόμο της και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει.»Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan