Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τα blogs που γίνονται σειρές στην Αμερική!

Είσαι άφραγκος και στεναχωρημένος;
Σε παράτησε η γκόμενα;
Μένεις με τους γονείς σου;
Βγήκες ξανά τυφλό ραντεβού ... ήταν αίσχος;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ...


Όλη την ώρα σου κάνουν "καμάκι" με γλοιώδη τρόπο;

Μη στεναχωριέσαι καθόλου γιατί όλα αυτά μπορείς να τα γράψεις στο blog σου και μια μέρα να γίνεις διάσημος.
Και που ξέρεις..μπορεί η ζωή σου να γίνει σειρά στην τηλεόραση.
Όπως αυτή του Blogger του "shit my dad says" αλλά και των bloggers του dealbreaker και του awkward family photos.
Ο μεν πρώτος, ο 29χρονος Justin, απολύθηκε από την διαφημιστική που δούλευε και αφού έφαγε όλες τις οικονομίες του, αναγκάστηκε να μετακομίσει με τον πατέρα του με τον οποίο δεν είχε πολύ καλές σχέσεις. Σύντομα ανακάλυψε οτι ο πατέρας του ήταν φοβερός ατακαδόρος και ξεκίνησε να γράφει αυτά που λέει ο πατέρας του στο twitter. Πριν το καταλάβει είχε εκατοντάδες χιλιάδες followers και όπως συνηθίζεται στην Αμερική του έγινε πρόταση για βιβλίο. Το βιβλίο έγινε πριν λίγους μήνες σειρά από το αμερικάνικο κανάλι CBS.
Η Marisa και ο Dave άνεργοι για μεγάλο διάστημα, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα blog με όλες τις "αισθηματικές" ιστορίες που άκουγαν από διάφορους φίλους και γνωστούς. Ο τίτλος του "dealbreaker". Σχέσεις που πήγαν στραβά, και για ποιούς λόγους έφτασαν στον χωρισμό. To blog τους έχει χιλιάδες αναγνώστες, το βιβλίο τους έγινε bestseller και τώρα ετοιμάζονται για την δημιουργία μιας σειράς βασισμένης στο βιβλίο που θα παιχτεί στο κανάλι ABC.
Όσο για το akward family photos, ο τίτλος τα λέει όλα! Δεκάδες φωτογραφίες από οικογενειακά άλμπουμ που είναι τόσο αστείες που κλαις από τα γέλια. Σίγουρα ένα αντίστοιχο ελληνικό blog θα είχε μεγάλο σουξέ!





πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan