Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Συγκλονιστικό βίντεο μίας δραματικής απόδρασης!

Το συγκλονιστικό βίντεο της δραματικής απόδρασης του 16χρονου τότε, Kyle Ramirez, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, δυο χρόνια μετά την απαγωγή του.

Για περίπου έναν ολόκληρο χρόνο ο Kyle ήταν αιχμάλωτος και βασανιζόταν από την ίδια του τη θεία, στο σπίτι της στο Tracy της Καλιφόρνια. Ο 16χρονος κατάφερε να δραπετεύσει, αφού έπεισε ένα 2χρονο αγόρι να του δώσει τα κλειδιά των αλυσίδων με τις οποίες ήταν δεμένος και στη συνέχεια πήδηξε από έναν ψηλό τοίχο.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός γυμναστηρίου, δείχνει τον Kyle να μπαίνει μέσα σε άθλια κατάσταση και να παρακαλάει το προσωπικό του γυμναστηρίου να τον βοηθήσουν. Ήταν βρώμικος, φορούσε μόνο το εσώρουχό του, και είχε μώλωπες στην πλάτη του. Η αλυσίδα από τα δεσμά του, βρισκόταν ακόμα στον αστράγαλο του ποδιού του....
«Μπήκε τρέχοντας μέσα και μας είπε “Σας παρακαλώ βοηθήστε με, έρχονται να με βρουν, βοήθεια. Μπορώ να κρυφτώ εδώ;”» ανέφερε ένας από τους εργαζόμενους που βρισκόταν εκεί. «Στην αρχή νομίζαμε ότι απλά είχε χαθεί και ήταν βρώμικος» είπε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας «αργότερα όμως καταλάβαμε ότι δεν είναι μόνο αυτό».

Ο νεαρός, εκτός από βρώμικος και ταλαιπωρημένος, ήταν επίσης πεινασμένος, άσχημα χτυπημένος, κομμένος, τα ρούχα του ήταν καμένα, ενώ στις πληγές του είχαν ρίξει χλωρίνη.

Όλα άρχισαν όταν η θεία του, Caren Ramirez, τον έπεισε να φύγει από το ορφανοτροφείο όπου ζούσε και να πάει να μείνει μαζί της. Όταν έφτασε εκεί, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Michael Schumacher, μαζί με την γυναίκα του Kelly Layne Lau και τον γείτονα Anthony Waiters, την βοηθούσαν να κακοποιεί το παιδί.

Anthony Waiters
Τον ανάγκαζαν να κάνει θελήματα και να κοιμάται δίπλα στο τζάκι, σαν μια σύγχρονη ανδρική εκδοχή της Σταχτοπούτας, ενώ επίσης ήταν δεμένος με αλυσίδες σε ένα τραπεζάκι.

Η Ramirez, ο Schumacher και η Lau παραδέχτηκαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και καταδικάστηκαν σε πάνω από 30 χρόνια φυλάκιση, ενώ ο Waiters, ο οποίος αρνήται κάθε συμμετοχή του, βρέθηκε ένοχος από εννέα δικαστήρια και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

Ο 18χρονος σήμερα Kyle, κατέθεσε εναντίον του Waiters και των υπολοίπων, ενώ όπως είπε κατάφερε να δραπετεύσει από τον εφιάλτη που ζούσε, όταν έπεισε τον 2χρονο γιο του Schumacher να του δώσει τα κλειδιά που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Η απόδρασή του τον Δεκέμβριο του 2008 ήταν αναγκαία, καθώς, όπως δήλωσε, είχε ακούσει τον Schumacher και τον Waiters να λένε ότι θα τον τεμαχίσουν και θα τον πετάξουν στο ποτάμι.


protothema

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan