Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Παίκτες του Ολυμπιακού στο στόχαστρο κακοποιών!


Μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της ληστείας στο σπίτι του Άλμπερτ Ριέρα, άλλες δύο περιπτώσεις παικτών του Ολυμπιακού που έπεσαν θύματα εγκληματικών ενεργειών, έρχονται στο φως.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ακόμη δυο παίκτες των ερυθρολεύκων έχουν πέσει θύματα ληστείας, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Γαύρος".
Πριν από 15-20 μέρες στο Καβούρι δυο άνδρες που φορούσαν άσπρα κράνη και σε επέβαιναν μηχανή μεγάλου κυβισμού, έστησαν στήσει ενέδρα στην σύντροφο του Όλοφ Μέλμπεργκ, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα...

Μία εβδομάδα αργότερα άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ εκείνος βρισκόταν σε καφετέρια της Γλυφάδας, αλλά δεν βρήκαν τίποτε για να αποσπάσουν.
Να θυμίσουμε επίσης ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Χεσούς Ντάτολο και ο Ραούλ Μπράβο, είχαν πέσει θύματα ένοπλων ληστών οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του πρώτου στη Βούλα.

Ο Ντάτολο βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί με τον Ραούλ Μπράβο και έπαιζαν επιτραπέζιο παιχνίδι, όταν οι αδίστακτοι ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ μπήκαν στο σπίτι! Οι δύο παίκτες κατάφεραν να ξεφύγουν και να ενημερώσουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως, την ίδια εποχή ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα- χωρίς το περιστατικό να πάρει δημοσιότητα. Συγκεκριμένα ο Ζαϊρί που τον Απρίλιο του 2010, φέρεται να έπεσε θύμα ληστείας καθώς άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του ενώ ο ίδιος κοιμόταν.


newsbomb

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan