Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Το πρώτο ζωντανό τηλεπαιχνίδι από τον ΟΠΑΠ στο facebook


Ο ΟΠΑΠ φέρνει το πρώτο ζωντανό τηλεπαιχνίδι στο facebook Mathe Click το οποίο έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 01/12/2010 στις 20.00 το βράδυ και θα είναι ζωντανά στον αέρα κάθε Τετάρτη.

Παρουσιαστής του θα είναι ο μοναδικός Γιώργος Μητσικώστας, ενώ ο σχεδιασμός και υλοποίηση έγινε από την Leo Burnett για λογαριασμό της ΟΠΑΠ Α.Ε. Σε κάθε παιχνίδι μπορούν να παίζουν μέχρι 300 άτομα ζωντανά αλλά μπορούν να το παρακολουθούν όσοι και όσες θέλουν.
Για να συμμετάσχει κάποιος ...δεν έχει παρά να κάνει like στη σελίδα Mathe Click και να δηλώσει συμμετοχή. Μισή ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι όσοι παίκτες έχουν δηλώσει συμμετοχή κάνουν check-in για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους. Λίγα λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι γίνεται κλήρωση ανάμεσα σε όσους έχουν κάνει check-in και οι τυχεροί παίκτες ενημερώνονται με μήνυμα. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά μπροστά στον υπολογιστή τους και να απολαύσουν το facebook -τηλεπαιχνίδι.

Για να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι πρέπει να απαντήσει σωστά σε 9 multiple choice ερωτήσεις μέσα στα χρονικά πλαίσια που δίνονται. Η 10η ερώτηση διαφέρει γιατί οι παίχτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά όσο το δυνατόν γρηγορότερα τέσσερις απαντήσεις. Οι 10 πιο γρήγοροι που θα έχουν απαντήσει σωστά είναι οι νικητές του παιχνιδιού. Οι νικητές θα κερδίζουν δώρα ενώ για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν εκπλήξεις. Ραντεβού την Τετάρτη 08/12 και 20.00 στην σελίδα Mathe Click και ετοιμαστείτε να παίξετε στο απόλυτο διαδικτυακό τηλεπαιχνίδι που δημιουργήθηκε στην πλαταφόρμα NETVOLUTION από την Leo Burnett για την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan