Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μαχαίρωσε 17χρονη συμμαθήτριά της μέσα σε σχολείο

Στο νοσοκομείο με τραύμα στο θώρακα νοσηλεύεται μια 17χρονη η οποία μαχαιρώθηκε από μια συμμαθήτρια της σε σχολείο της Αθήνας. Το θύμα προσπάθησε να χωρίσει δύο συμμαθήτριες της που είχαν έρθει στα χέρια όταν δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι.
Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα της πρωτεύουσας. Όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση δύο κοριτσιών της ίδιας τάξης του λυκείου. Σύμφωνα με πληροφορίες...
η μία είχε γράψει υβριστικά σχόλια για την άλλη σε γνωστή ηλεκτρονική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Μόλις τελείωσε το μάθημα οι δύο συμμαθήτριες άρχισαν να λογομαχούν έντονα μέσα στο χώρο του σχολείου. Ο καυγάς συνεχίστηκε όμως και έξω από το λύκειο. Κάποια στιγμή η μια από τις κοπέλες ανέβηκε στο σπίτι της, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επέστρεψε για να συνεχίσει τον καυγά.
Εκείνη τη στιγμή η άτυχη 17χρονη που είδε το μαχαίρι μπήκε στη μέση για να χωρίσει της συμμαθήτριές της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από το μαχαίρι στο θώρακα.
Το τραυματισμένο κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η 17χρονη συμμαθήτριά της συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan