Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η Kim Kardashian ήπιε τις μπύρες της!

Μια βόλτα από τη Γερμανία έκανε η Kim Kardashian, η οποία αυτό το διάστημα 'περιοδεύει' στην Ευρώπη, και φυσικά δεν θα ήταν δυνατό να μην επισκεφτεί το Μόναχο, την πόλη που διοργανώνει το Oktoberfest. Η τηλεπερσόνα ντύθηκε με την παραδοσιακή βαυαρέζικη στολή και ήπιε μια μπύρα στην υγειά όλων των θαυμαστών της!

Η 29χρονη σταρ... μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τη φορεσιά της, ώστε ανέβασε μια φωτογραφία της στο twitter, ντυμμένη με το παραδοσιακό ένδυμα, συνοδευόμενη από τη λεζάντα "Εμπρός για το Oktoberfest, με το νέο μου παραδοσιακό φόρεμα". Η ίδια, αφού φρόντισε ώστε το μακιγιάζ της να ταιριάζει με το φόρεμα, έφτιαξε τα μαλλιά της σε δύο χοντρές κοτσίδες για να κάνει το σύνολο ακόμα πιο αυθεντικό...

Στο 'παιχνίδι' μπήκε και η μητέρα της Kim, η οποία ταξιδεύει στην Ευρώπη μαζί με τη διάσημη κόρη της, η οποία φόρεσε ένα πράσινο φόρεμα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Oktoberfest, μαμά και κόρη δοκίμασαν όλα τα παραδοσιακά γερμανικά προϊόντα, τρώγοντας παραδοσιακά κρέατα και γλυκά και φυσικά πίνωντας άφθονες τοπικές μπύρες.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να ποζάρουν για τους φωτογράφους...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan