Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακός: Κομπλέ και... με τον κόσμο του κόντρα στον Αστέρα

Mετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες (από τις 16 του περασμένου Μαΐου) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί και πάλι μπροστά στο κοινό του στο Καραϊσκάκη. Εξυπακούεται, λοιπόν, πως το παιχνίδι του Σαββάτου (25/9, 19:30, ΝΕΤ) αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το πρώτο φετινό sold out θα γίνει πραγματικότητα στο ματς αυτό. Και, φυσικά, οι Πειραιώτες θέλουν να αποζημιώσοτν τους οπαδούς τους τόσο με το τρίποντο της νίκης, όσο και με μια καλή εμφάνιση που, όπως και να το κάνουμε, λείπει μέχρι στιγμής...

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Συνεπώς:

άτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νικοπολίδης, στα άκρα της άμυνας ο Τοροσίδης (δεξιά) και ο Ραούλ Μπράβο (αριστερά), ενώ το κεντρικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ουρτάδο και Ιμπαγάσα θα παίξουν στον άξονα, με τον Ριέρα να θεωρείται σίγουρος για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Ρόμενταλ να έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες από τον Φετφατζίδη για το δεξί. Ο Φουστέρ αναμένεται να αναλάβει για ακόμη μια φορά το σύνθετο ρόλο του επιτελικού μέσου και του δεύτερου επιθετικού, λίγο πιο πίσω από τον Πάντελιτς που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους «ερυθρόλευκους».

Την αποστολή αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan