Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

"Με υπολογίζουν μόνο ως… ωραία οπίσθια"

Ως ωραία οπίσθια και μόνο αντιμετωπίζει το Χόλιγουντ την Τζέμα Αρτερτον. Το καταγγέλλει η ίδια, μη διστάζοντας να επιτεθεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου για το γεγονός ότι «βάζει τις γυναίκες στο παρασκήνιο».

Το πρώην κορίτσι του Μποντ... που έγινε γνωστό από την ταινία «Quantum of Solace», αποκάλυψε ότι στο παρελθόν σκέφτηκε σοβαρά να φύγει από τον χώρο εξαιτίας της μεταχείρισης που είχε. Η 24χρονη καλλονή δήλωσε ότι διάβασε πολλά σενάρια «από τα ίδια», όπου οι γυναίκες κινούνταν στη σκιά του άνδρα ήρωα, τον οποίο απλώς έπρεπε να βοηθήσουν. «Παραλίγο να φύγω από πολύ μεγάλες παραγωγές στο παρελθόν και θα το έκανα, επειδή δεν θέλω τέτοια μεταχείριση στη ζωή μου. Θέλω να απολαμβάνω τη δουλειά που κάνω» δήλωσε στο ανδρικό περιοδικό «GQ». Πρόσθεσε δε ότι τώρα που έχει καθιερωθεί στον χώρο θέλει να συνεργάζεται με ανθρώπους που την εκτιμούν. «Προσπαθώ να δουλεύω με ανθρώπους με τους οποίους τα πηγαίνω καλά, που με σέβονται και δεν βλέπουν σ' εμένα μόνο ωραία οπίσθια» είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τη Νίκολα Σιξ στην κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Μάρτιν Αμις «London Fields». Επίσης, το όνομά της ακούγεται για την ταινία «All Apologies», που αναφέρεται στη ζωή του Κερτ Κομπέιν και της Κόρτνεϊ Λαβ πριν γίνουν διάσημοι, αλλά και για μια βιογραφική ταινία για τη Μαριάν Φέιθφουλ. Προς το παρόν είναι αρκετά εκνευρισμένη από την εμμονή των εντύπων να δημοσιεύουν σκηνές από την τελευταία ταινία της «Tamara Drewe», όπου εμφανίζεται με καυτό σορτς που αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία...



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan