Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Το ball boy "Τα πήρε στο κρανίο"

Συνήθως τα παιδιά για τις μπάλες (αν και σε ελληνικά γήπεδα είναι πολλές φορές αδόκιμος ο όρος με παιδιά ετών άνω των 20 ή 30!) τρέχουν σαν τρελά να επιστρέψουν τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου και νιώθουν ευγνώμονες που βρίσκονται κοντά στα ινδάλματα τους.

Όλα; Όχι όλα όπως θα διαπιστώσετε και από το βίντεο όπου ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιρς (αφού τρέχει και μαζεύει τη μπάλα) κάνει παρατηρήσεις στον πιτσιρικά γιατί δεν έτρεξε ο ίδιος και μάλιστα γρήγορα. Ο μικρός ήθελε με τον τρόπο του να συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας του να κάνει καθυστερήσεις για να διαφυλάξει το 1-1.



Ο μικρός όχι μόνο δεν… σκιάχτηκε από τις φωνές επίπληξης του τερματοφύλακα της Άντερλεχτ αλλά αντέδρασε και μάλιστα με «τσαμπουκά»! Αφού του απάντησε, προφανώς με το ίδιος ύφος, μετά του έκανε χειρονομία του στυλ «ρε άντε πήγαινε μην τα πάρω»!

Και εκεί που ο τερματοφύλακας έφυγε τρέχοντας για να μην καθυστερήσει άλλο και το συμβάν τελείωσε, ο αγριεμένος πιτσιρικάς (μη μπορώντας να χωνέψει ότι του την «είπε» ο τερματοφύλακας των αντιπάλων) περίμενε τον γκολκίπερ της Άντερλεχτ μετά το τέλος του αγώνα στη φυσούνα για να τον αποδοκιμάσει.

Καλού κακού, μάλιστα, τον κρατούσε και ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου για να μην του… ορμήσει!

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan