Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Προτάσεις για το κουπόνι του Στοιχήματος για σήμερα Σάββατο

Σκωτσέζικα διπλά

Καλησπέρα φίλοι μου!
Άψογη μπορεί να χαρακτηριστεί η χτεσινή μέρα για το μπλογκ μας. Η Σπόρτινγκ Φινγκάλ απέδρασε εύκολα από την έδρα της Ντροχέντα (0-4) και παράλληλα μας έδωσε το VALUE BET από ημίχρονο. Πολύ καλά τα πήγε και ο φίλος CΑΕSAR, ο οποίος κατάφερε να πιάσει την Πόρτσμουθ στο 2.75.
Από την Ιρλανδία θα πάω λίγο πιο δίπλα, στη Σκωτία. Έχω επιλέξει δύο αγώνες. Δύο διπλά.



ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ
Η μέρα με την νύχτα. Η τελευταία με την πρωτοπόρο. Όπως θέλετε πέστε το. Η Πάτρικ Θίστλ έχει τρεις βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές και με παθητικό 4-12! Αντίθετα με την πρωτοπόρο που έχει πέντε νίκες και μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν εύκολα ή δύσκολα από την έδρα των ουραγών. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν διαφορά ποιότητας και κλάσης!
Πρόταση:    2
Απόδοση:   1.83 Bet 365


ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ
Οι  φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα μέσα στα φαβορί για την άνοδο. Το κακό τους όμως ξεκίνημα του άφησαν πίσω από την κορυφή έξι βαθμούς με αποτέλεσμα να τρέχουν τώρα να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η Κουίν οφ Σάουθ έχει τρεις διαδοχικές νίκες και έχει μπει στο σωστό δρόμο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι κινούνται σε ρηχά νερά. Μόλις τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (15 τέρματα). Το διπλό φαντάζει πολύ πιθανό.
Πρόταση:    2
Απόδοση:   1.83 Bet 365.....


Kots 


Άσσος η Πατσούκα!


Καλημέρα!
Επιτυχημένη η χθεσινή ημέρα!
Σήμερα θα ασχοληθώ με τη νίκη της Πατσούκα απέναντι στην ομάδα από το Τέκος. Ο Πάμπλο Μαρίνι, προπονητής της Πατσούκα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, έχοντας απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η αλήθεια είναι ότι έπαιζε με δύσκολους αντιπάλους άλλα κόντρα στην ποιοτικά κατώτερη Τέκος δεν έχει περιθώρια περαιτέρω απώλειας. Επιπλέον, η Τέκος έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί 17 τέρματα σε 8 αγώνες και η προιστορία μιλάει ξεκάθαρα υπέρ της Πατσούκα, με την Τέκος να έχει πάρει μόνο μία ισοπαλία στα τελευταία 10 παιχνίδια.



Προιστορία
2005-2006    1-0    5-0
2006-2007    5-2    4-3
2007-2008    1-0    4-1
2008-2009    3-2    2-2
2009-2010    3-0    3-2

PACHUCA- EST. TECOS
Πρόταση:    1
Απόδοση:  1.80   bet365

Υ.Γ.: Atlas-Puebla                                      2.55    mybet
        Alkmaar-Utrecht                            1     1.85   pinnacle sports
        Stirling Albion-Queen of South      2     1.91    william hill
        East Stirling-Berwick                     2     2.20    expekt

Caesar


ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΤΙΑ Η ΣΑΛΚΕ ΚΑΙ Η ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ...!!!

Καλημέρα σας! Χθες οι Kots και Caesar τα πήγανε πολύ καλά, εφόσον το ιρλανδικό διπλό ήρθε 0-4 και το αγγλικό ήρθε 6-1. Πάμε σήμερα να δούμε τρία παιχνιδάκια :

ΣΑΛΚΕ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική την Φράιμπουργκ εκτός έδρας 1-2, αλλά αυτή η νίκη δεν είναι αρκετή. Πρέπει σήμερα να πάρει την πρώτη της νίκη μέσα στο Veltins-Arena, ώστε να ξεφύγουν από τον βυθό της Bundesliga. Από το σημερινό παιχνίδι θα λείψουν o Jefferson Farfan και ο Jose Manuel Jurado. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά, νικώντας την Λεβερκούζεν 3-6, αλλά από τότε έχουν δεχτεί 13 γκολ και η κατρακύλα έχει ξεκινήσει για την ομάδα και για τον προπονητή που είναι λίγες οι μέρες του. Από την Γκλαντμπαχ θα λείψει, ο επιθετικός της, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με την Σεντ Πάουλι πήρε δύο κίτρινες.

Πρόβλεψη: 1
Απόδοση: 1.57 Bet365.com


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν 2-1 από την Νυρεμβέργη. Βρίσκεται στο πάτο της Bundesliga με τρεις βαθμούς τους οποίους τους πήρε ξεσπώντας πάνω στην Γκλάντμπαχ και νικώντας την με το επιβλητικό 7-0. Στο σημερινό παιχνίδι δεν πιστεύω πως θα κερδίσει με τόσο υψηλό σκορ αλλά εύκολα ή δύσκολα θα την κερδίσει για να ξεφύγει από τον πάτο και να πάει  μεσοβδόμαδα με άλλον αέρα στη Δανία για να παίξει με την Οντένσε. Από το σημερινό παιχνίδι θα λείψουν οι μέσοι Timo Gebhardt και Daniel Divadi. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν 8 βαθμούς και βρίσκονται στην έβδομη θέση. Γενικά, μου φαίνεται μία πολύ απρόβλεπτη ομάδα, γιατί στην αρχή κερδίζει την Ντόρτμουντ εκτός έδρας 0-2 και μετά μέσα στην έδρα της δέχεται 6 γκολ από την πολύ μέτρια Γκλάντμπαχ. Η άμυνα της γενικά παραπαίει και στο σημερινό παιχνίδι θα αφήσει εκτός τους αμυντικούς Castro και Hyypia και τον επιθετικό Helmes για να είναι ξεκούραστοι στον αγώνα που θα δώσουν μεσοβδόμαδα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόβλεψη: 1
Απόδοση: 2.30 Bet365.com



Value Bet: 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ :  X  ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2.30 Bet365.com


Καλή Τύχη φίλοι μου ! 
TsiRi


ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΥΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...SERIE B...!!!

Καλημέρα σας! Μας τα χάλασε η Τσέλσι μεσοβδόμαδα και μας έσπασε το απόλυτο, καθώς η επιλογή της Ρόμα στα 2-3 γκολ και το over της Βάσκο ντα Γκάμα μας δικαίωσαν. Ως συνήθως, πλούσιο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, με πολλούς διαθέσιμους αγώνες για στοιχηματισμό. Πάμε να δούμε τους αγώνες που έχουμε επιλέξει για σήμερα Σάββατο:

LYONNAIS - SAINT ETIENNE

΄Ενα από τα χειρότερα ξεκινήματα στο πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει η Λυών, καθώς μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς! Ο πρόεδρος Ολάς, ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, παρά το κακό ξεκίνημα και διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Πιέλ. Από την άλλη μεριά, η Σεντ Ετιέν προελαύνει, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, απαριθμώντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (4-1-1) και έχει βλέψεις για ανάλογη θετική συνέχεια. Η Λυών θα ταξιδέψει την επόμενη βδομάδα στο Τελ Αβίβ, αφού αγωνίζεται την Τετάρτη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League με την τοπική Χάποελ, σε ένα ματς που κρύβει αρκετές παγίδες για τους Γάλλους. Εκτιμώ πως το ματς της Τετάρτης είναι ακόμα μακρινό για τη Λυών, και θεωρώ ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι σε μια υπολογίσιμη φέτος Σεντ Ετιέν, είναι επιτακτική, εφόσον βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Πιστεύω λοιπόν, πως μέσα στο Ζερλάν, έστω και αν υποστηρίζουν πολλοί ότι αξίζει απόψε στοιχηματικά να παιχτεί κόντρα η Λυών, η ομάδα του Κλόντ Πιέλ θα θυμηθεί το καλό της πρόσωπο, θα κάνει νέο ξεκίνημα και έστω και δύσκολα θα φτάσει στη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1   Bet365 1.70


ATALANTA - REGGINA

Έκτη αγωνιστική η σημερινή για το πρωτάθλημα της Serie B, με την Αταλάντα να υποδέχεται στο Μπέργκαμο τη Ρετζίνα. Η Αταλάντα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και εντός έδρας είναι μια φύσει επιθετική ομάδα που δημιουργεί φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Στην αντίπερα όχθη, η Ρετζίνα, όπως και η Αταλάντα, θα είναι μια από τις διεκδικήτριες ομάδες που θα κυνηγήσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και είναι από τις ομάδες που δέχονται αλλά και βάζουν το γκολ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Αξιοπρόσεχτο στατιστικό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι, ότι και οι πέντε αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα η Αταλάντα, έχουν καταλήξει σε under...!!! Όλα τα σερί σπάνε κάποια στιγμή όμως!! Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σήμερα, καθώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το ματς και εν τέλει θα σημειωθούν στην αναμέτρηση πάνω από δύο τέρματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Βet365 2.20

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~
CaptaiN

ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!

Χαιρετώ όλη την στοιχηματική παρέα!!! Φτάσαμε αισίως στην τέταρτη αγωνιστική με πολλές από τις φαινομενικά "μικρομεσαίες" ομάδες να έχουν εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, με συνέπεια οι διεκδικητές του τίτλου να έχουν χάσει από νωρίς βαθμούς. Στραβοπατήματα είχαμε για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη, σε ένα ματς πάντως που δεν έπεισε με την εμφάνιση του. Πλέον, καλείται να ευχαριστήσει τους φίλους στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ

25/09 17:15    Ατρόμητος vs. Πανσερραϊκός

25/09 19:30    Ολυμπιακός vs. Αστέρας Τρίπολης

25/09 19:30    Παναθηναϊκός vs. Πανιώνιος

26/09 16:00    Ηρακλής vs. Καβάλα

26/09 16:00    Λάρισα vs. Κέρκυρα

26/09 18:15    Ξάνθη vs. ΠΑΟΚ

26/09 18:15    Άρης vs. Εργοτέλης

26/09 20:30    Ολυμπιακός Βόλου vs. ΑΕΚ


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Κέρκυρα, σε ένα αποτέλεσμα που για πολλούς φαντάζει ως έκπληξη. Παράπονα για την αμυντική λειτουργία έχει ο Γιώργος Δώνης, όπου μέχρι το 58ο λεπτό η ομάδα του είχε δεχτεί τρία γκολ. Αντίπαλος του ο Πανσερραϊκός, που δικαιολογημένα μπορούμε να πούμε έχει τρεις ήττες, αφού στο ξεκίνημα έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και την προηγούμενη βδομάδα τον Ολυμπιακό. Για πολλούς στο στρατόπεδο των Σερρών η μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία αρχίζει από το Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Ν. Κοκότοβιτς πρέπει να σκοράρει, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από τον ένα βαθμό.

Πρόταση: 2-3 GOAL
Απόδοση: 2.00 Bet365


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νίκησε, αλλά συγχρόνως δεν ικανοποίησε ο Ολυμπιακός στις Σέρρες, όπου ο Μάρκο Πάντελιτς, με το παρθενικό του γκολ, χάρισε στους ερυθρόλευκους τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης, αν και βρέθηκε να προηγείται 2-0 της ΑΕΚ, κατάφερε να ισοφαριστεί στα τελευταία λεπτά, χάρει στα γκολ του Σκόκο και του Τζιμπούρ. Ένας βαθμός, που σίγουρα θα βοήθησει ψυχολογικά την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ξεκινώντας με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η όμαδα του Πειραία θα αγώνιστει για πρώτη φορά στο φαληρικό γήπεδο με κόσμο στο πλευρό της, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες αλλά και στον προπονητή για μια άνετη επικράτηση.


Πρόταση: 2-3 GOAL
Απόδοση: 2.00 Bet365


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΕK 

Προήγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε στο 38' από το Β. Ιβιτς, σε ένα ματς που η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επαίξε στα ίσια τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στην έδρα του. Αντίπαλος του, ο άλλος δικέφαλος και ταυτόχρονα μεγάλος αδικημένος της τρίτης αγωνιστικής (αφού σωστά διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι, που δεν της δόθηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης), όπου θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος για την μάχη του τίτλου, ξεκινώντας από τον Βόλο. Τα περιθώρια για την ομάδα του Ντούσκο στένεψαν και πλέον η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να επανέλθει, έστω για λίγο, η ηρεμία στην ομάδα.

Πρόταση: 2
Απόδοση: 1.90 Bet365




Value Bet

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πρόταση: Ημίχρονο - Τελικό X / 1
Απόδοση: 4.33 Stanjames

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ

Πρόταση: Ακριβές Σκορ 1-1

Απόδοση: 6.50 Stanjames
Gaff


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan