Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Καλό μπουμπούκι είναι και αυτός....

Αναστάτωσε χθες την εγχώρια showbiz η είδηση ότι γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας του στην Καραϊβική συνελήφθη από αστυνομικούς που ερευνούσαν βάσει συγκεκριμένων πληροφοριών βρίσκοντας τελικά δύο κιλά καθαρής κοκαΐνης κρυμμένα σε βαλίτσα με διπλό πάτο....


Πρόκειται λοιπόν για το γνωστό κυρίως από τη δεκαετία των ‘90’s Φράνκο Αλφόνσο, που συνδέεται με το παρελθόν της Αννίτας Πάνια, αφού υπήρξε σύντροφός της για χρόνια με τη σχέση τους να τελειώνει όχι και τόσο «πολιτισμένα».

Στη μικρή οθόνη τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Εργένηδες», ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στο γνωστό νεανικό σήριαλ του ίδιου καναλιού «Αραχτοί και Λάιτ».

Πρωταγωνίστησε σε αρκετές «βιντεοκασέτες» της δεκαετίας του 90 όμως η καριέρα του είχε ήδη ξεκινήσει από τα early 80’s .

Ο Φράνκο είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη, ενώ και στην τελευταία κινηματογραφική απόπειρα του τελευταίου που δεν είναι άλλη από το remake της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», ο Φράνκο ήταν πλάι στο θείο του ως βοηθός σκηνοθέτη.

Στη νυχτερινή Αθήνα και τη showbiz ο Φράνκο Αλφόνσο είναι γνωστό… «κολλητάρι» του Χρήστου Ψωμόπουλου, ενώ ανοιχτή θέση με δηλώσεις είχε πάρει και για την παλιότερη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με πρωταγωνιστικό ρόλο τότε να κατέχει η σύλληψη του Τεό Θεοδωρίδη.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής είχε σπεύσει τότε να υπερασπιστεί τον φίλο του Τεό υποστηρίζοντας πως… «έμπλεξε γιατί ήταν ψυχούλα».

Ας δούμε λοιπόν τώρα, πως προτίθεται ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μιας και είναι εκείνος στο στόχαστρο των Αρχών και μάλιστα «άσχημα» μπλεγμένος...

Πηγή
.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan