Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τσακώθηκαν δημόσια Αρναούτογλου - Μπουλέ

Καβγαδάκι σε δημόσια θέα έστησαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ, που βρέθηκαν σε κεντρικό φαστφουντάδικο επί της λεωφόρου Κηφισίας. Η νέα εμφάνιση του πρώην (και νυν;) ζευγαριού έγινε υπό άκρα μυστικότητα αλλά και μέσα στα... νεύρα!

Γρηγόρης και Νάντια βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο φαστφουντάδικο που βρίσκεται στο Μαρούσι, στη συμβολή της Αττικής Οδού με την λεωφόρο Κηφισίας, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Λίγο μετά τις 20:00, οι δύο τους πήραν...
την παραγγελία της ξανθιάς μιας και ο Άνρι δεν τρώει ελέω δίαιτας και τηλεοπτικού comeback και κάθισαν σε ένα απομονωμένο τραπέζι του μαγαζιού.

Το παρεάκι συζητούσε χαμηλόφωνα, όμως, σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν...

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο Γρηγόρης ύψωσε τον τόνο της φωνής του, με αποτέλεσμα ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί να κοιτάξει προς το μέρος τους!

Το ζευγάρι χαμογέλασε και προσπάθησε να ηρεμήσει, ειδικά όταν μετά από λίγο τους πλησίασαν κάποια παιδιά και ζήτησαν αυτόγραφα.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε... ειρηνικό κλίμα για ακόμα 20 λεπτά, ενώ οι δυό τους επιβιβάστηκαν στο αμάξι του Γρηγόρη και κατευθύνθηκαν προς τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Πολλές συναντήσεις έχουν Γρηγόρης και Νάντια και μετά άντε να πιστέψεις ότι δεν τα έχουν ξαναβρεί...
Βρε λέτε να ήταν ερωτικό το καβγαδάκι;

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan