Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχεται νέο smartphone από την Acer

Αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας, η γνωστή κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών Acer έχει μπει εδώ και μερικούς μήνες στην αγορά των smartphones.



Η εταιρεία από την Ταϊβάν έκανε το πρώτο της βήμα στο χώρο λανσάροντας το Acer Liquid τον Δεκέμβριο του 2009 το οποίο μάλιστα έτρεχε με τα Android 1.6.

Στις αρχές του Αυγούστου η Acer παρουσίασε το δεύτερο της Android κινητό, το Acer Stream το οποίο τρέχει επίσης με Android -αλλά το 2.1-, έχει οθόνη αφής AMOLED 3,7 ιντσών, κάμερα 5 megapixel, τον 1GHz Snapdragon επεξεργαστή καθώς και θύρα HDMI.

Απ’ ότι φαίνεται, ήρθε η ώρα για την Acer να βγάλει το τρίτο της smartphone το οποίο ονομάζεται Acer Liquid Metal και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στα τέλη του Οκτώβρη.

Σε σχέση με το πρώτο Acer Liquid το νέο Liquid Metal θα φέρει, όπως είναι λογικό, πολλές διαφορές οι οποίες δεν περιορίζονται σε επίπεδο εμφάνισης.

Το νέο smartphone έχει οθόνη αφής 3,6 ιντσών WVGA, Bluetooth 3.0, επεξεργαστή 800MHz, κάμερα 5 megapixel, RAM 512MB ενώ θα «φοράει» το νέο Android 2.2 γνωστό και ως Froyo.

Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν καθώς και η ίδια η εταιρεία δεν κάνει σχόλια επί του θέματος. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα ή να το αποκτήσει θα πρέπει απλά να περιμένει…
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan