Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Top 10: Οι 10 χειρότερες εφαρμογές για iPhone








H πλατφόρμα της Apple κατάφερε να δώσει την ευκαιρία ακόμη και σε μικρούς developers να προσφέρουν το έργο τους στους κατόχους iPod touch, iPhone και iPad με μεγάλη ευκολία. Μέσα από τις εκατοντάδες εφαρμογές που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, υπάρχουν και ορισμένες που δεν αξίζουν ούτε την ώρα που θα φάτε μέχρι να τις διαγράψετε. Ας δούμε τις 10 χειρότερες εφαρμογές του App Store...

Αρ. 10 : Baby Shaker


Πρόκειται για τον εφιάλτη των γονιών που απέκτησαν πρόσφατα παιδί.
Το Baby Shaker προσφέρει ουσιαστικά τη δυνατότητα να νανουρίσουμε ένα μωρό που το μοναδικό που κάνει είναι να κλαίει! Ας μας εξηγήσει ένας Χριστιανός
γιατί κάποιος που το έχει περάσει να θέλει να το... απολαύσει ξανά και γιατί κάποιος που δεν έχει πάρει τη γλύκα να έχει απλά μία μόνιμη γκαρίδα στο αυτί του. Ήμαρτον κύριοι!





Αρ. 09 : iMussolini

Το ότι κάθε λαός έχει τα "κολλήματά" του το ξέρουμε. Το να επιμένει κάποιος όμως ότι αξίζει να πληρώσουμε ακόμη και 79 λεπτά για να αποκτήσουμε 25 ηχογραφημένες ομιλίες του Mussolini πάει πολύ! Η γραφικότητα χτυπάει κόκκινο, πάμε στο επόμενο παρακαλώ!


Αρ. 08 : I Am Rich

Ο Armin Heinrich κατάφερε να πλουτίσει χάρη στην ηλιθιότητα που κυκλοφορεί ελεύθερη. Ο εν λόγω developer (εδώ γελάμε) σχεδίασε ένα διαμάντι που τοποθετείται στο κέντρο της οθόνης, λάμπει, κάνει κανένα θόρυβο όταν κουνήσουμε το κινητό για λίγο και απλά μας χρεώνει 999 δολάρια! Μετά από έντονη φασαρία που έγινε στην Apple, η κοροϊδία σταμάτησε και ο τυπάκος χρεώνει το ίδιο διαμάντι προς 0.79. Πρώτον, συγχαρητήρια σε όσους χάλασαν 1000 δολάρια για αυτή την αηδία και δεύτερον, ας μας εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο να κατεβάσουμε την ίδια αηδία και να πληρώσουμε και σχεδόν 1€.


Αρ. 07 : Teen Drug Use - 34 Warning Signs


Ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι κακός! Το ξέρουμε, μας το έχουν πει οι γονείς, οι δάσκαλοι, ο παππάς της ενορίας, όλοι! Το να προσφέρει κάποιος μία εφαρμογή που θα βοηθήσει τους γονείς να αντιληφθούν αν τα παιδιά τους είναι ναρκομανείς, είναι αν μη τι άλλο άρρωστο. Φανταστείτε να πέσει το iPhone της μητέρας στην κουτσομπόλα γειτόνισσα... "Άσε Νίτσα μου, το ήξερα ότι ο Γιωργάκης της Δέσποινας ρουφάει χιώτικο"! Όχι άλλο κάρβουνο!


Αρ. 06 : Hold The Button


Η πρόταση διαφήμισης για την εν λόγω εφαρμογή θα μπορούσε και να λέει "κρατήστε το χέρι σας πατημένο στην οθόνη του iPhone μέχρι να αισθανθείτε ότι ο εγκέφαλος σταμάτησε να λειτουργεί". Ο δημιουργός καλεί το χρήστη να κρατήσει το δάχτυλό του πατημένο στην οθόνη όσο περισσότερη ώρα μπορεί για να σπάσει το ρεκόρ... βλακείας! Πέραν όλων των άλλων, σκεφτείτε πως θα πέσει η μπαταρία της συσκευής σε ελάχιστες ώρες, απλά για να σας πονέσει και το χέρι! Μπράβο!



Αρ. 05 : Zit Picker


OK, κατανοούμε ότι έχεις πρόβλημα και σου αρέσει να σπας τα σπυριά σου. Έχεις αντιληφθεί απλά ότι δε σε πλησιάζει ούτε θηλυκός ελέφαντας; Μήπως σου χτυπάει κάποιο καμπανάκι; Όχι έ; Είσαι μια αηδία και μισή φίλε! Προσπαθήστε να σκεφτείτε την εικόνα ενός ανθρώπου που εκτός από το πρόσωπό του, γουστάρει να σπάει και τα σπυριά ανθρώπων στο iPhone... Τρελά προβλήματα!


Αρ. 04 : Poo Log



Αν χρειάζεστε αρχείο για τις ώρες και τις ημέρες που πηγαίνετε στην τουαλέτα για... το χοντρό, το Poo Log είναι εδώ για εσάς! Διατηρεί ακριβή στοιχεία για το πότε αφοδεύετε (εσείς τα καταχωρείτε, δεν έχει αισθητήρα) και βάσει αυτού σας βγάζει μέχρι και γράφημα! Τι λέτε; Ξέρετε τι ωραίο που θα δείχνει αν κατά λάθος το εισάγετε στην παρουσίαση που θα γίνει στους μετόχους της εταιρίας σας;


Αρ. 03 : R U A Good French Kisser

Στο Facebook θα έχετε δει εκατοντάδες group που σας βοηθούν από το να χτενίσετε σωστά τις τρεις τρίχες που σας έχουν απομείνει στο κεφάλι μέχρι να βρείτε γκόμενα ή και να αδυνατίσετε. Καθίστε, γιατί θα σας πούμε μια μεγάλη αλήθεια: ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!!! Παρόμοιας χρησιμότητας είναι και η εφαρμογή R U A Good French Kisser, η οποία σας καλεί να φιλήσετε με γλώσσα τη συσκευή σας για να σας βαθμολογήσει... Η ατάκα "συγγνώμη αγάπη μου ήταν τυχαίο, συναντήθηκε η γλώσσα μου με την οθόνη του", νομίζουμε ότι θα είναι πιο γραφική κι από τα Κύθηρα.


Αρ. 02 : iGirl

Θέλετε να πιστεύετε ότι έχετε κοπέλα; Το iGirl είναι εδώ για να σας προσφέρει μια γυναικεία παρουσία, όποτε και όταν εσείς τη θέλετε. Το ζήτημα είναι ότι η αλληλεπίδραση που μπορεί να έχει ο χρήστης με το κορίτσι της εφαρμογής είναι επιπέδου E.T., ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το κάθε άγγιγμα έχει και αποτέλεσμα μία σειρά από επιφωνήματα. Συγχωρέστε μας, αλλά στο 90% των περιπτώσεων νομίζαμε ότι πατήσαμε την ουρά ποντικιού!


Αρ. 01 : Taxi Hold 'Em

Η πιο άχρηστη εφαρμογή που καταφέραμε να εντοπίσουμε κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μας. Η λειτουργία της είναι να εμφανίζει την ένδειξη "TAXI" σε κιτρινόμαυρο φόντο και να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας οριζόντια για να σταματήσετε έναν οδηγό τέτοιου οχήματος για να επιβιβαστείτε. Απόλυτα χρήσιμη αν έχετε μετακομίσει πρόσφατα από τον Πλούτωνα στον πλανήτη μας!



Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan