Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχαιρετάει ο «Ζορό»

Η αντίστροφη... μέτρηση για τον Ίσμαελ Μπλάνκο ξεκίνησε, αφού ο Αργεντινός απάντησε αρνητικά και στην τρίτη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που έγινε από την ΑΕΚ και πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο όταν λήξει το συμβόλαιό του.
Η τρίτη πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν και... φαρμακερή, αφού ο μάνατζερ του. Αργεντινού Γκουστάβο Οναϊντια απάντησε αρνητικά στους ανθρώπους της «Ένωσης» και φαίνεται πως εκτός απροόπτου ο πελάτης του μετράει τον χρόνο αντίστροφα στους «κιτρινόμαυρους»...

Ο Οναϊντια έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «SportDay», όπου αναφέρθηκε στην πρόταση της ΑΕΚ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το ποσό που προσέφερε η «Ένωση» στον Αργεντινό είναι αρκετά χαμηλή:

«Έλαβα την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησα αμέσως αρνητικά, διότι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχει προσφέρει ο Ισμαέλ αυτά τα τρία χρόνια. Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και είναι πολύ μακριά από αυτά που ζητούσαμε», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του «Ζορό» και πρόσθεσε:

«Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει, προσφέροντάς του όσα κρίνει πως πρέπει να του προσφέρει. Και ο Μπλάνκο, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι αυτά δεν είναι ικανοποιητικά σε σχέση με όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η τελική πρόταση της ΑΕΚ, αυτό το ξέρει η διοίκησή της».

Πάντως, ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού δεν θέλησε να αποκαλύψει την πρόταση της «Ένωσης» και ερωτηθεί αν πλησιάζει τη συμφωνία των 700.000 ευρώ που έχει διαρρεύσει ότι έγινε μεταξύ Αδαμίδη και Τζεμπούρ, απάντησε: «Είναι πολύ μικρότερη, αλλά εμείς δεν κρίνουμε τις άλλες προτάσεις. Κρίνουμε τι έχει προσφέρει ο παίκτης και θεωρούμε ότι με την πρόταση αυτήν δεν ανταμείβεται».

Τέλος, ο Oναϊντια αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Μπλανκο δεν αποτελεί βασική επιλογή του Μπάγεβιτς, λέγοντας: «Με τον πρόεδρο της ΑΕΚ συζητάμε το οικονομικό. Το αγωνιστικό το κερδίζει κάθε παίκτης στο γήπεδο. Προς το παρόν ο προπονητής κρίνει πως κάποιος άλλος επιθετικός μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μπλάνκο»..


Πηγη

1 comments:

Τσακ είπε...

Kαλα να παθουν.Στην πρωτη χρονια 1ος σκορερ και στη 2η επισης.Λαυρακι μεγατονων και παει χαμενο.Καποιος αλλος σοβαρος συλλογος θα τον αναλαβει και σε λιγο καιρο θα μοσχοπωλειται.Μαγκια του.
ΙΣΜΑΕΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan