Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αγώνας ¨Υψηλής Επικινδυνότητας¨ το ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ

H UEFA χαρακτήρισε τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ, ως αναμέτρηση "υψηλής επικινδυνότητας", εξαιτίας της παρουσίας των οπαδών του "δικεφάλου" του Βορρά στο "Jan Breydel stadion". Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει οδηγίες στον κόσμο.
Αναλυτικά...

"Η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του UEFA Europa League συνδυάζεται με συγκεκριμένες οδηγίες από την Ευρωπαϊκή
Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Βάσει των κανονισμών της UEFA οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν την ίδια φίλαθλη συμπεριφορά τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς η κάθε ομάδα - εάν κι εφόσον έχει παραλάβει επίσημα εισιτήρια - είναι υπόλογη για την συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε επίσημα 1.400 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Club Brugges KV, η οποία και χαρακτηρίζεται "υψηλής επικινδυνότητας" από την UEFA, οπότε έχει και την απόλυτη ευθύνη για την παρουσία των φιλάθλων της στις κερκίδες του Jan Breydel stadion. Κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζει ότι το παραμικρό επεισόδιο, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά με τη χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων και οποιοδήποτε άλλο επικίνδυνο αντικείμενο, θα φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση μετά τα όσα συνέβησαν στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK.

Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν δώσει δείγματα άψογης οπαδικής συμπεριφοράς στους περσινούς και φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Θα πρέπει αυτό να συνεχιστεί και στους αγώνες του Ομίλου του UEFA Europa League προκειμένου να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στη φετινή προσπάθεια της".


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 3η αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:00.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1:......................50 ευρώ
Θύρες 2, 3:.................30 ευρώ
Θύρες 5, 6:.................25 ευρώ
Θύρες 4, 4α:..............15 ευρώ
Θύρες 7, 7α, 8:...........15 ευρώ
VIP 3ου:.....................100 ευρώ
VIP 4ου:.....................80 ευρώ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας


Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan