Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Βιέννη: Γελοιοποιούν και προσβάλουν χριστιανούς κατόπιν εντολής γιατρού εκτρώσεων

Ένας Αυστριακός γιατρός που έχει κλινική για εκτρώσεις στη Βιέννη, προσέλαβε κάποια άτομα για να επιτεθούν, να τρομοκρατήσουν, να γελοιοποιήσουν και να φωνάζουν αισχρολογίες και βλασφημίες, κάνοντας έτσι, ‘ψυχολογικό πόλεμο’ σε κάποιους καθολικούς χριστιανούς που φαίνεται ότι είναι ενοχλητικοί για τον γιατρό, καθώς είναι αντίθετοι στις εκτρώσεις. Οι άνθρωποι αυτοί φαίνονται να κάθονται ήσυχοι έξω από την είσοδο της ‘κλινικής’, κρατώντας κάποια φυλλάδια και μικρά πλακάτ και κάποιες φορές προσεύχονται

Η μεγάλη κλινική αμβλώσεων μπροστά από την οποία έλαβαν χώρα τα γεγονότα βρίσκεται στην 15η συνοικία της Βιέννης και διευθύνεται από τον Christian Fiala.

Σε μια αυστριακή εφημερίδα ο κ. Fiala είπε ότι έχει προσλάβει δύο άτομα για να επιτεθούν και να προσβάλλουν τους χριστιανούς.....


Το καθολικό κανάλι Gloria.tv έχει πλάνα με αυτές τις επιθέσεις και προσβολές σε ένα άτομο, που του επιτίθενται με ομπρέλα και ψαλίδια, προσπαθώντας να τον σπρώξουν στον δρόμο που κυκλοφορούν αυτοκίνητα, του κλέβουν το πορτοφόλι, του κόβουν το ροζάριό του, κοροϊδεύουν τον σταυρό και την θρησκεία, ενώ κάνουν και άσεμνες κινήσεις με ένα σταυρό. Υπάρχουν επίσης πλάνα με άλλους που προσπαθούν να θωπεύσουν έναν άντρα που προσεύχεται έξω από την ‘κλινική’ (του ανοίγουν το φερμουάρ!) και που κάνουν χειρονομίες και κινήσεις που παρέπεμπαν σε σεξουαλική πράξη, σε μία γυναίκα που ήταν κατά των εκτρώσεων.

Ο εισαγγελέας στην Αυστρία έχει ενημερωθεί αλλά προφανώς, κάνει ό, τι μπορεί για να αποφύγει η ιστορία να πάει στα δικαστήρια.

Πάντως παλαιότερα, έξω από την κλινική είχε γίνει και εξορκισμός από καθολικό ιερέα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan