Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

H γυναίκα-μαγνήτης



M.Bρετανία: Eντύπωση προκαλεί η γυναίκα-μαγνήτης...

Στην παρουσία της, οι λάμπες καίγονται, οι συναγερμοί των αυτοκινήτων ξεσπούν σε βουητά, τα ηλεκτρικά παιχνίδια παίρνουν μπρος μόνα... τους και όλα τα μεταλλικά αντικείμενα… αναστατώνονται.

Ο λόγος για 50χρονη Βρετανίδα, τη Μπρέντα Άλισον, η οποία μπορεί πλέον να μη μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα αλλά κατορθώνει να προσελκύει πάνω της οτιδήποτε μεταλλικό υπάρχει στον χώρο (και μαζί το ενδιαφέρον των μίντια).
"Ώρες ώρες, νιώθω σαν ψυγείο καλυμμένο με μαγνητάκια", δηλώνει στην εφημερίδα the Sun η Άλισον η οποία μπορεί να κρατά κολλημένα πάνω στο μέτωπο και στο στήθος της μεταλλικά αντικείμενα για διάστημα έως και 45 λεπτών.

Οι ξεχωριστές ιδιότητες της μαγνητικής γυναίκας έγιναν αισθητές ήδη από την παιδική της ηλικία, όταν η είσοδός της στο σαλόνι αρκούσε για να αλλάξει κανάλι στην τηλεόραση και τα ρολόγια σταματούσαν με το που τα έβαζε στο χέρι της. Όσο για τον υπερβολικό μαγνητισμό της Βρετανίδας, κάποιοι επιστήμονες τον αποδίδουν στο αυξημένο άγχος της και άλλοι (οι περισσότεροι) στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει κάθε ανθρώπινο σώμα, ένα πεδίο ωστόσο το οποίο, στην περίπτωση της Άλισον, είναι ενισχυμένο.


Ας αποβάλλουμε το άγχος λοιπόν!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan