Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εξέλιξη Άντρα σε «Φλώρος» ??

Ρε παιδιά, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάτε! Αντί να πηγαίνουμε από το κακό στο καλό, πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πόσα πράγματα να κάνει πια μια γυναίκα..?
Δεν γίνεται να έχουν εξελιχθεί οι άντρες σε φλώρους! Δηλαδή εντάξει ΟΚ η γυναίκα να φέρνει βόλτα τις δουλειές του σπιτιού να ξέρει να μαγειρεύει και όλα τα σχετικά. ΑΛΛΑ ένα πράγμα που ήταν καθαρά αποκλειστικότητα των ανδρών γιατί πρέπει να το κάνουμε και αυτό εμείς?
ΝΑΙ μιλάω για το φλερτ, το πέσιμο, την πρώτη κίνηση τέλος πάντων! Πλέον όλοι οι άντρες... έχετε γίνει «μη μου άπτω» φάση, ψηλομύτες, «εγώ πρώτη κίνηση δεν κάνω» και έτσι. KAI ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ! ποπο τι πράγμα είναι αυτό.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μένετε μόνο στην οπτική επαφή και μετά τίποτα. Είτε σας κάνουμε τρανά σήματα σε φάση «έλα ρε φίλε δε θα σου πω όχι» είτε μικρά όπως να συνεχίσουμε και εμείς τα βλέμματα, δε προχωράτε ούτε στο τόσο! Στη κοσμάρα σας, την ελεεινή! Και πες OK πάει στο διάολο, κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση, μετά μας το παίζετε και δύσκολοι! Αφού στο τέλος κάθεστε ρε ζώα, τι το παίζετε δύσκολοι? Για να κάθεστε μετά με τους φίλους σας και να μετράτε κατακτήσεις?? «Εγώ είμαι τόσο τέλειος που δεν χρειάζεται να την πέσω, θα έρθουν μόνες τους» ??
Μακάρι όμως να ήταν μόνο αυτό! Εκτός των άλλων, φοβάστε την παραμικρή κίνηση μέχρι και στο γραφείο! Πλέον μόνο η γυναίκα μπορεί να είναι σωστή, σοβαρή, χωρίς άγχος και στρες στο γραφείο! Μπορεί να είναι μερικές φορές bitch αλλά πάντα θα βγάλει εις πέρας την εργασία της. Εσείς ρε παιδιά τι να πω…. φοβάστε μέχρι και στο αφεντικό να μιλήσετε.
Κορίτσια, δυστυχώς όπως και να το κάνουμε όλα έχουν πέσει πάνω μας! Κάντε κάτι γιατί χανόμαστε!!!


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan