Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εξετάζουν δανεισμό Μήτρογλου

Η Κολονία ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μήτρογλου και στη διοίκηση του Ολυμπιακού φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο επιθετικό τον προσεχή Ιανουάριο

Πολύ πιθανό φαντάζει για τον Κώστα Μήτρογλου το ενδεχόμενο επιστροφής του στα γερμανικά γήπεδα.
Ο 22χρονος επιθετικός φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Κολονίας, η οποία προσανατολίζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

Η ρήτρα αποδέσμευσης, που αφορά τον 22χρονο επιθετικό φτάνει τα... 8 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο πολύ δύσκολα προβλέπεται να δώσει ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα, ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Αυτό, όμως σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ικανό να αποθαρρύνει την γερμανική ομάδα, η οποία είναι πιθανό να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού με μία πρόταση
2ή 3 εκατομμυρίων.

Μία τέτοια πρόταση σαφέστατα θα ικανοποιήσει τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», που ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ενός καθαρόαιμου ακόμη φορ, με τον Φιλίπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Επίσης, την ίδια στιγμή εντείνεται η φημολογία από την Γερμανία, που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται για τον Νοβάκοβιτς.

Ο Μήτρογλου δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού από τον Μάρκο Πάντελιτς και σίγουρα αυτή η συγκυρία τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, αφού παρουσιάζεται άκεφος στις προπονήσεις. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan