Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανήθικη πρόταση


Εμπιστευτικό συμβόλαιο, που περιείχε ανήθικη πρόταση αντίκρισε η Myleene Klass, μοντέλο, τραγουδίστρια και άλλα πολλά, η οποία είχε επαγγελματικό γεύμα με αστέρα του Χόλιγουντ, προκειμένου να του πάρει συνέντευξη. Δεν αποκάλυψε το όνομα, ωστόσο είπε ότι πρόκειται για νιόπαντρο ηθοποιό.

H Αγγλίδα tv περσόνα, τραγουδίστρια, μοντέλο, ηθοποιός και ούτω καθεξής, Myleene Klass τάραξε τα νερά του Χόλιγουντ με τις δηλώσεις της ότι ένας φρεσκοπαντρεμένος αστέρας του Χόλιγουντ της προσέφερε ένα ανήθικο συμβόλαιο.
Η 32χρονη καλλονή είπε ότι πασίγνωστος κύριος της έκανε την εν λόγω πρόταση πριν από έξι μήνες σε ένα επαγγελματικό γεύμα όπου θα του έπαιρνε συνέντευξη.
Μόλις άκουσε τις άγριες διαθέσεις του όπως δήλωσε χαρακτηριστικά του είπε "Συγγνώμη φίλε από ποιον πλανήτη είσαι;"
Μάλιστα όπως ανέφερε, ο χολιγουντιανός σταρ άρχισε νωρίς νωρίς να μπαίνει στο ψητό όταν ήρθαν τα ορεκτικά. "Πωπω έχω ακόμα το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο, μου φαίνεται κόλλησα εδώ τώρα", σκέφτηκε η Klass κατά τα λεγόμενά της.
Και έτσι πριν προλάβει καλά καλά να αντιδράσει ο διάσημος αστέρας της έδειξε ένα εμπιστευτικό συμβόλαιο που ένας θεός ξέρει τι της ζητούσε. Ωστόσο η ίδια αναφέρει ότι αρνήθηκε.
"Τη καημένη τη γυναικούλα του", σκέφτηκα αμέσως, είπε. "Δεν μ' αρέσει να μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια", συμπλήρωσε
Πριν από ένα χρόνο περίπου η Klass είχε προκαλέσει σάλο όταν είχε αποκαλύψει ότι λάμβανε "περίεργα" μηνύματα από έναν αστέρα του Χόλιγουντ βάζοντας όλους σε σκέψεις για το ποιος μπορεί να ήταν.
Τότε είχε δηλώσει ότι τον απέφυγε ευγενικά αφού δεν ήθελε να γίνει αντροχωρίστρα.
Παράλληλα όπως υποστηρίζει η ίδια, και άλλοι δύο αστέρες της πρότειναν κάτι παραπάνω από μια συνέντευξη που ήθελε και όπως αποκαλύπτει εάν βγει στο φως της δημοσιότητας η μια ιστορία θα βουίξει όλο το Χόλιγουντ.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan