Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (7 Οκτωβρίου 2010)


ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Οι Κριοί σήμερα ωφελούνται πολύ μέσα από τις συνεργασίες τους αλλά θα πρέπει να δεχθούν πως θα πρέπει να έχουν δεύτερο ρόλο. Η άλλη πλευρά δείχνει να έχει περισσότερα προσόντα από εσάς και πρέπει να το δεχτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)...

Οι Ταύροι σήμερα έχουν άνοδο στην εργασία τους και καλή ροή με τους συνεργάτες τους. Το ζώδιό σας δείχνει να έχει τα απαιτούμενα κρατήματα για τις ανάγκες του και μπορεί να αναπτυχθεί

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι σήμερα φαίνονται να παίρνουν κάπως περισσότερο τα πάνω τους και να έχουν μια μέρα πιο χαρούμενη από τις προηγούμενες, ειδικά αν γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Ωστόσο κάποια ένταση στο κεφάλι σας από σκέψεις αρνητικές ακόμη υπάρχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Οι ισχυρές όψεις της Σελήνης σήμερα θα δώσουν πολύ θετική ώθηση στις οικογενειακές σας υποθέσεις και θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν. Είναι μια μέρα που θα μπορέσετε επίσης να κάνετε κάτι ρομαντικό με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Οι Λέοντες σήμερα έχουν μια πολύ καλή μέρα επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους. Τα ερωτικά σας θέματα βελτιώνονται και έχουν την ευκαιρία να μπουν σε πιο ασφαλή πλαίσια. Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος φωτίζει τη ζωή σας και έχει την υποστήριξη (όψεις) που χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Οι Παρθένοι σήμερα έχουν άνοδο στα οικονομικά τους. Το ζώδιό σας δείχνει να δέχεται τα χρήματα που θα το κάνουν να νιώσει ασφάλεια. Επίσης είναι μια πολύ θετική μέρα για να αποφασίσετε να κάνετε κάποια επένδυση.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Οι Ζυγοί σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό τους δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους περισσότερο και να έχουν περισσότερη αισιοδοξία. Οι σχέσεις σας σήμερα δείχνουν πολύ καλές και η γνωστή σας ανάγκη για φλερτ εκδηλώνεται ελεύθερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Οι Σκορπιοί σήμερα είναι κάπως πιο διαισθητικοί στις σχέσεις τους και καλά θα είναι για αυτούς να δεχθούν τι έχει να τους πει ο εαυτός τους. Υπάρχουν κάποια μυστικά τα οποία δεν έχουν ερευνηθεί όσο χρειάζεται και σας αφορούν άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Οι Τοξότες σήμερα φαίνεται πως έχουν μια πάρα πολύ θετική μέρα όσο αφορά τις κοινωνικές τους δραστηριότητες αλλά και μελλοντικά τους πλάνα. Στην πρώτη περίπτωση η παρέα των φίλων σας λειτουργεί καταπραϋντικά στα προβλήματά σας ,ενώ στη δεύτερη μπορείτε να εξετάσετε κάποιες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι σήμερα δείχνετε να είστε πολύ καλοί συνεργάτες για τους άλλους και κερδίζετε την εμπιστοσύνη. Το ζώδιό σας πρέπει να ανοίξει περισσότερο στη συνεργασία και να αρχίσει να ακούει κι άλλες πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Οι Υδροχόοι σήμερα είστε αρκετά ευδιάθετοι και αναζητάτε… παρέα σε ό,τι και να κάνετε. Ευνοούνται πολύ οι ομάδες κάθε είδους οι οποίες έχουν ένα κοινό σκοπό, κάτι που γεμίζει το ζώδιό σας ως ενέργεια. Οι γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα παραμένουν κάπως πιο αδρανείς σε πρακτικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Οι Ιχθείς σήμερα είστε κάπως πιο επικοινωνιακοί σε θέματα του ψυχισμού σας χάρη στο έντονο 8ο οίκο που έχετε αυτό τον καιρό. Το ζώδιό σας δείχνει να κάνει αρκετά συχνά …βουτιές στα εσώτερα θέματά του…

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αραγε, Τί να μας επιφυλλάσσει η ημερα ??

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan