Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Evo Morales χτυπάει με γονατιά τον πολιτικό του αντίπαλο! (video)

Οι θαυμαστές του προέδρου της Βολιβίας, Evo Morales, υποστηρίζουν ότι μοιράζει δικαιότερα τον πλούτο στους πολίτες της χώρας. Οι επικριτές του, λένε ότι... απλώς μοιράζει υποσχέσεις και λαϊκίζει. Το βέβαιο είναι ότι μέσα στο γήπεδο, ο Morales μοιράζει… γονατιές στα γεννητικά όργανα των αντιπάλων του και το απολαμβάνει!
Στο κατ’ όνομα φιλικό παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στην σοσιαλιστική κυβέρνηση της Βολιβίας και τη δημοτική αρχή της πρωτεύουσας La Paz, η οποία είναι πολιτικά αντίθετη προς τον Morales, η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί. Ο πρόεδρος της χώρας δέχθηκε μια...
«ύπουλη» κλοτσιά εκτός φάσης από τον Daniel Gustavo Cartagena και αντέδρασε αυθόρμητα: Πλησίασε τον αντίπαλο και του έριξε εν ψυχρώ μια γονατιά ανάμεσα στα πόδια, κάνοντάς τον να σφαδάζει από τους πόνους!

«Έδωσα πάσα και ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χτύπημα. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που μου το έκανε αυτό», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Morales για να δικαιολογήσει την αντιαθλητική πράξη του.
Όσο για τον άτυχο Cartagena, που δέχθηκε το χτύπημα στα γεννητικά όργανα, η ταλαιπωρία του δεν τελείωσε εκεί. Μετά τον αγώνα, η αστυνομία επιχείρησε να τον συλλάβει, με την κατηγορία ότι είχε… τολμήσει να κάνει φάουλ εκτός φάσης στον μεγάλο και τρανό πρόεδρο της χώρας! Και δαρμένος και παραλίγο φυλακισμένος…


Δείτε το βίντεο με το βάναυσο χτύπημα του Evo Morales στον πολιτικό αντίπαλό του:





Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan